NASTAVLJA SE ČIŠĆENJE IZLETIŠTA OD SMEĆA: Juče odneto 200 kubika

NASTAVLJA SE ČIŠĆENJE IZLETIŠTA OD SMEĆA: Juče odneto 200 kubika

Beograd, 1. maja 2016. - Prvomajski uranak na Kosutnjaku. Medjunarodni praznik rada - Prvi maj obelezava se danas sirom sveta. U Srbiji i regionu vremenom je postao obicaj da se tog dana u zoru izlazi na Prvomajski uranak u prirodu. FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bk


Član Gradske uprave Beograda Darko Glavaš izjavio je da se i danas nastavlja čišćenje i odnošenje smeća koje je ostavljeno na izletištima i drugim lokacijama u Beogradu na kojima je proslavljan1. maj, Međunarodni praznik rada.

On je za televiziju Prva rekao da je na poslovima čišćenja danas angažovano oko 500 komunalnih radnika, dodajući da su komunalci juče odneli skoro 200 kubika smeća.

“Veliki broj naših sugrađana ostavio je smeće. Bilo je dosta posla za komunalne radnike. Aktivnosti nastavljamo i sutra”, kazao je Glavaš, koji je vršilac dužnosti sekretara za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima.

Dodao je da je juče bilo malo posla za pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova i za vatrogasne brigade.

Komentarišući to što je grupa mladih ljudi posekla drvo na izletištu Košutnjak, Glavaš je rekao da je to strašno, kao i da su već pokrenuti postupci protiv mladića koji su to učinili.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar