PALMA O GRADSKOM PREVZU U JAGODINI: Ne treba ni lična karta ni dva svedoka, besplatno je za sve

PALMA O GRADSKOM PREVZU U JAGODINI: Ne treba ni lična karta ni dva svedoka, besplatno je za sve

Foto: Nemanja Jovanović


Predsednik Skupštine Jagodina Dragan Marković Palma izjavio je da će besplatan prevoz u Jagodini moći da koriste svi građani bez ikakvih dodatnih uslova.

“Ne treba ni lična karta ni dva svedoka, besplatno je za sve”, kazao je Marković za Prvu TV i istakao da nikome neće biti ukinute naknade za prevoz.

Na pitanje kako će se to finansirati, Marković je kazao da računic apokazuje da će za celu godinu biti potrebno 118 miliona dinara za prevoz svih putnika u Jagodini.

“Evo grad Kraljevo koji ima stanovnika kao Jagodina platilo je za prevoz studenata i penzionera 130 miliona dinara a Jagodina 32 miliona a za 118 miliona dinara će platiti prevoz za sve te putnike cele godine”, kazao je on.

Marković je naveo da je to jedina opština u kojoj odbornici ne primaju plate, vodi se računa o troškovima za mobilne telefone i jedina koja ima donatore.

Na pitanje ko su donatori, Marković kaže:

“To su dobri ljudi, humanisti, ništa nisu jeftino kupili od jagodine, niti smo mi od njih skupo kupili. Vodiću 800 studenata lekara, prosvetnih radnika, idemo u Beč 3 dana. Vodiću i moju sestru Cecu da im peva”, kaže Marković.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar