PRONAĐEN NESTALI TINEJDŽER: Nije smeo pred roditelje zbog ogromne tajne!

PRONAĐEN NESTALI TINEJDŽER: Nije smeo pred roditelje zbog ogromne tajne!

Foto: Facebook Printscreen


Potraga za Danijelom Đ. (17) iz Batajnice, koji je prekjuče nestao, okončana je noćas u Kovilju. Otac koji je dva dana bio zabrinut, konačno je video sina – živog i zdravog. A potom je usledio još jedan šok za ovu porodicu!

“Eto, ja sam sada kao her Žika iz filma “Lude godine”. Saznao sam da ću da postanem deda. Danijel je pobegao od kuće kod devojke jer nije znao kako da nam kaže da je ona trudna. Ne mogu da vam objasnim kako se osećam”, rekao je otac Branislav, sav ushićen zbog dve lepe vesti, koje su ga umalo koštale zdravlja.

Kako kaže Branislav, majka devojke je videla fotografiju na Fejsbuku i pitala je Danijela da li je to on, što je on negirao.

Majka je sumnjala da se ipak radi o tom momku kog traži cela Srbija i nazvala je Danijelovog oca.

“Nazvala me je žena i rekla: “Ja ne znam kako da vam kažem, ali vaš sin je kod nas”. Seo sam u automobil i u rekordnom roku stigao do Kovilja. Evo sad svi sedimo zajedno i izvlačimo im reči iz usta. Nisam ljut, ne znam šta osećam, ali im pričamo da ne treba ni da kriju, ni da se stide. S kime će pričati, ako ne sa roditeljima”, naveo je Branislav, a prenosi Blic.

Danijel nestao pre dva dana, poslednji put viđen u Batajnici. Otac momka koji je pronađen rekao je da je zamišljao najgori scenario i plašio se kako je Danijel proboden nožem. Na svu sreću, sve se dobro završilo.

Da podsetimo, Danijel otišao je prekjuče iz kuće sa određenom svotom novca, navodno da iznajmi stan na Novom Beogradu. Porodica ga je svuda tražila, prijavila policiji nestanak, a mobilni nije odneo sa sobom.

Njegov nestanak prijavili su njegov otac i maćeha Nataša Božović u petak oko 18 sati.

“Suprug je mene i dvoje mlađe dece odvezao do parkića jer je jednom detetu bio rođendan dan ranije, pa smo želeli da ga proslavimo tamo. Danijel je ostao sam kod kuće, a kada smo se vratili videli smo da ga nema. Ostavio je samo papirić sa porukom” navela je Nataša, a prenosi Blic.

Kako je rekla, Danijel je porodici napisao da će iznajmiti stan, ali je svoj mobilni ostavio na stolu, a sa sobom je poneo porodičnu ušteđevinu od oko 1.200 evra.

“Prepirka između njega i Branislava dogodila se dan ranije zbog neke gluposti koju je Danijel napravio. Mi smo se spakovali da krenemo na more, u Crnu Goru, gde je i on hteo da radi, ali nije mogao zbog papira” navela je  ona, dodavši da je Danijel često ostajao sam kod kuće kako ne bi propustio trening.

“On je inače dosta povučen mladić. ne pije, ne puši, ne drogira se, redovno trenira i meri broj kalorija. Stalno je u dvorištu gde trči. Nije klasičan tip tinejdžera koji voli da izlazi”, rekla je ona.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar