Srbija
10.07.2018. 10:36
Beta

SEKTOR ZA VANREDNE SITUACIJE U PRIPRAVNOSTI: Vanredno i u Petrovcu na Mlavi

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Vanredna situacija na delu teritorije opštine Petrovac na Mlavi proglašena je juče tokom dana, saopštio je sinoć MUP i precizirao da je do sada vanredna situacija progašena na teritoriji grada Čačka i na područjima 11 opština.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Foto: tpknews

Vanredno je na celoj teritoriji opštine Aranđelovac i Ivanjica, kao i na delu opština Gornji Milanovac, Priboj, Ljig, Raška, Požega, Smederevska Palanka, Velika Plana, Kosjerić i Petrovca na Mlavi.

Prema rečima načelnika Uprave za vatrogasno spasilačke jedinice Sektora za vanredne situacije Saše Rančića i pored teške situacije nema ugroženih objekata niti opasnosti po stanovništvo.

Pripadnici Sektora su na terenu i zajedno sa lokalnom samoupravom i ostalim snagama zaštite i spasavanja prate situaciju i trenutno su angažovani na crpljenju vode iz jednog domaćinstva, rekao je Rančić.

Prema njegovim rečima, kao i tokom prethodnih dana, vodeći se najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda o vremenskim nepogodama koje nas očekuju i u narednim danima, Sektor za vanredne situacije je sve svoje resurse podigao u stanje pripravnosti i spremni su za delovanje, ukoliko za tim bude postojala potreba.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
12°C
23.03.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve