Srbija
29.09.2018. 13:57
R.E./Beta/Foto: Beta

VUČIĆ: Na jugu Srbije odavno više nije " što tužnije to južnije"

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je siguran da jug Srbije očekuje neuporedivo bolja budućnost, ali je apelovao na ljude da moraju da razumeju da bez dece nema budućnosti.

Vučić je novinarima u Nišu kazao da se jug Srbije približava drugim delovima Srbije i da je u nekim sredinama stanje dramatično popravljeno.

"Odavno više nije što južnije to tužnije... Mora da bude još bolje", kazao je Vučić i naveo da niko neće imati mrežu puteva kao što će imati jugoistok Srbije.

On je kazao da će u Nišu biti fabrika više nego ikad, da su u Vladičin Han dovedeni investitori, da je zabrinut za Toplicu i da se mora popraviti fiskalna situacija u Leskovcu i Vranju.

"Juče smo za svaku opštinu pričali o konkretnim stvarima", rekao je Vučić i dodao da želi da veruje da se može napraviti još mnogo stvari, ali da treba više dece.

Vučić je kazao da teško da će moći da se popuni generacijski jaz i da je veliko pitanje ko će da radi u svim fabrikama.

"Naš narod ne može da opstane bez toga. Biće besmisleno sve ako nema dece, koja će da idu u škole i rade na novim mašinama", kazao je Vučić i dodao da ljudi moraju da razumeju da nacija nestaje i da se mora raditi na natalitetu.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
30.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve