Zapaljen automobil komunalne policije u Šapcu

Zapaljen automobil komunalne policije u Šapcu


Na parkingu ispred službenih prostorija, jutros oko četiri časa, zapaljen je automobil komunalne policije u Šapcu. Dežurna ekipa odmah je pristupila gašenju a ubrzo su stigli i vatrogasci.

Prema dosadašnjim informacijama, sve ukazuje na to da je požar na automobilu izazvan. Šteta za sada nije procenjena, nadležni kažu da je vozilo za dalje korišćenje neupotrebljivo.

Nenad Ilić iz Odeljenja komunalne policije u Šapcu rekao je da su kolege odmah pristupile gašenju sa aparatima koji se nalaze u službenim prostorijama i pozvale Službu vatrogasne jedinice.

“Kolegama je pomogla i patrola policije opšte nadležnosti koja je sasvim slučajno tuda prolazila. Po onome što je pronađeno oko automobila i prema informacijama koje smo dobili, radi se o izazvanom požaru, što znači da se automobil nije sam zapalio, već da je neko uticao na to”, istakao je Ilić.

 

Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca kaže da je zabrinut zbog noćašnjeg događaja.

“Ako je neki građanin nezadovoljan, ovo je poslednji način na koji neko može da se reaguje. Ja sam na vezi sa načelnikom policije, sa tužilaštvom, dobio sam uverljive informacije da oni tragaju za počiniocem, i da veruju da će ga pronaći. Očekujem da svaka služba radi svoj posao na najvišem mogućem nivou”, rekao je Zelenović.

Gradonačelnik Šapca očekuje da počinioci budu u najkraćem mogućem roku pronađeni.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar