Srbija
21.03.2019. 18:13
R.E./RTS/Foto: Printscreen Youtube/ilustracija

ŽENA U VRNJAČKOJ BANJI OSTAVILA KORPU SA BEBOM U TAKSIJU: Rekla da je unutra mačka i da je taksista pričuva, a zatim pobegla

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Taksisti u Vrnjačkoj Banji žena je ostavila korpu u kojoj je bila beba, pod izgovorom da je u korpi mačka, saznaje RTS. Beba je dobrog zdravstvenog stanja.

U taksi vozilo žena je ušla sa dvoje dece i korpom, a nakon vožnje izašla iz automobila i zamolila taksistu da pričuva mačku u korpi dok se ne vrati.

Pošto se žena nije vratila, taksista je otvorio korpu i video da je u korpi beba koju je prevezao u bolnicu u Vrnjačkoj Banji juče oko 16 časova.

Devojčica je prebačena na odeljenje Neonatologije u Zdravstvenom centru "Studenica" u Kraljevu.

Doktorka Sunčica Babić iz kraljevačke bolnice kaže da je beba smeštena po svim pravilima, da je starost procenjena na dva-tri dana, kao i da je teška dva kilograma i 800 grama.

Urađene su laboratorijske, biohemijske i bakteriološke analize, dodala je doktorka.

"Uključena je sva neophodna terapija, za sada je dobrog opšteg stanja, uzima obroke, uspostavila je sve vitalne funkcije, deluje nam zadovoljno, zdravo i nadamo se da će tako i ostati", zaključila je Babićeva.

Kako RTS nezvanično saznaje, žena koja je ostavila bebu je rodom iz Smedereva na privremenom radu u Švajcarskoj i ima sedmoro dece.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
0°C
08.12.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve