ARETA FRENKLIN TEŠKO BOLESNA: Uz porodicu proživljava najteže trenutke, svi se mole za njeno zdravlje

ARETA FRENKLIN TEŠKO BOLESNA: Uz porodicu proživljava najteže trenutke, svi se mole za njeno zdravlje


Areta Frenklin (76), kraljica soula, teško je bolesta. U Detroitu, okružena svojom porodicom, proživljava teške trenutke. Njeni najbliži pozivaju sve obožavaoce da se mole za njeno zdravlje.

Screenshot_97

U poslednje vreme muzička diva je imala više zdravstevnih problema. Patila je i od gojaznosti, zbog određenih medicinskih procedura otkazala je i nastupe prema savetima lekara.

Poslednji put Areta je nastupila 2. novembra 2017. godine za Džon Elton AIDS fondaciju, a iste godine je najavila i konačno povlačenje sa muzučke scene.

– Snimaću, ali više neću održavati koncerte – izjavila je u jednoj radijskoj emisiji.

Iste godine na “Tviteru” je objavljena i lažna vest da je umrla, povodom čega se pevalica lično oglasila:

– Generalno sam dobro, svi testovi su mi dobri. Odmaram se. Izgubila sam dosta kilograma zbog posledica lekova, jer utiču na kilažu. Hvala na brizi – napisala je u poruci za “US vikli”.

Ipak, situacija je sada dramatična. Porodica pored toga što poziva sve Aretine fanove da se mile za nju, traži i za razumevanje i privatnost.

Novinar NBC-a Harzi Herston na “Tviteru” je napisao: “Pričao sam s bliskim prijateljem Arete Frenklin i njene porodice. Pevačica nije dobro.”

Aretin brat i menadžer Sesil preminuo je nakon borbe sa tumorom pluća 1989. godine, a sestra Kerolajn godinu dana ranije od tumora dojke. Sestra Erma pak preminula je 2002. godine, od tumora grla.

Areta je imala problema s alkoholizmom, dugo je bila i strastveni pušač. Pričalo se da je obolela od raka, ali muzička zvezda je to demantovala. Ceo svet se danas moli za nju.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar