AUSTRALIJSKI MASAKR MOTORNOM TESTEROM: Osuđena žena koja je isekla ljubavnika, zapalila ga i pokušala sve da zataška letovanjem!

AUSTRALIJSKI MASAKR MOTORNOM TESTEROM: Osuđena žena koja je isekla ljubavnika, zapalila ga i pokušala sve da zataška letovanjem!

YouTube


Vrhovni sud u Brizbejnu (Australija) osudio je na doživotnu robiju Lindi Ivon Vilijams (61), koja je 2013. godine motornom testerom isekla partnera Džordža Gerbika. Njegove ostatke je potom zapalila, a ugljenisani torzo kasnije je nađen pored puta.

Da bi zavarala trag, Vilijams je žrtvinoj porodici poslala imejl sa njegove adrese u kome ih je obavestila da su spontano rešili da otputuju na odmor i da se neće vraćati pet meseci.

U poruci koju je u Džordžovo ime poslala njegovom odraslom sinu iz prethodne veze, napisala je:

“Lindi i ja smo rešili da otputujemo na odmor i nećemo se vraćati do februara 2014. godine. Bićemo na vezi imejlom i preko Skajpa”, prenosi Blic.

Oni su navodno krenuli iz Kvinslenda u Aziju i Evropu, a Vilijams je u jednom imejlu napisala: “Divno se provodimo”, prenose mediji.

Vratila se deset meseci kasnije, kada je policija već dovela nađene ostatke u vezu s Gerbikom. Vilijamsova je tvrdila da je Džordž ostao u inostranstvu i da se sama vratila kući, ali je uhapšena kada je telo identifikovano. Tada je priznala da ga je isekla motornom testerom, ali se pravdala da je Gerbik na nju nasrnuo nožem. Policija je, međutim, prozrela njene laži i osuđena je na doživotnu robiju, prenose mediji.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar