BART, HOMER, MARDŽ I LISA DANAS SLAVE 29. ROĐENDAN: Ovih 6 svetskih događaja su Simpsonovi predvideli tokom svog emitovanja

BART, HOMER, MARDŽ I LISA DANAS SLAVE 29. ROĐENDAN: Ovih 6 svetskih događaja su Simpsonovi predvideli tokom svog emitovanja


Prva epizoda ,,Roasting on an Open Fire” (Pečenje na otvorenoj vatri) emitovana je 1987. godine u sklopu Tracey Ullman Showa . U njoj upoznajemo glave likove – Homera, Mardž, Barta, Lise i Megi Simpson. Radnja se dešava u Springfildu, a glavni junak epizode je Homer koji je saznao da gospodin Berns neće davati novogodišnji bonuse, pa nalazi još jedan posao – glumi Deda Mraza u tržnom centru.

Simpsonovi su najduži američki sitkom sa 639 epizoda, a dobitnici su 24 Emmy-ja i 26 Annie nagrade.  Simpsonovi je bila prva Foksova serija koja je dospela među trideset najgledanijih u sezoni.Autor ovog crtanog ludila je Matt Groening.

Serija je satirična parodija na život američkog srednjeg staleža koji predstavlja ova porodica.

Neka roditeljska udruženja i konzervativci smatrali su ovu seriju kao loš uzor deci, a majice sa likovima iz serije zabranjeni su u školama u pojedinim delovima Sjedinjenih Država. Džordž H. V. Buš je jednom prilikom rekao: „ Trudićemo se da osnažimo američku porodicu. Da učinimo da bude više nalik porodici Volton, a manje porodici Simpson“.

Tri „Bitlsa“, Stiven Hoking, Elizabet Tejlor, Majkl Džekson su samo neka od imena koja su pozajmili glas junacima Springfilda, dok su Tom Kruz i Brus Springstin odbili gostovanje.

A evo koje su stvari koje su Simsonovi predvideli:

1. Špijuniranje građana NSA

Printcreen Fox News

Printcreen Fox News

2. Pametni satovi 

pametni satovi

Printscreen  Fox News

3. Tramp predsednika SAD-a

 

PRINTSCREEN FOX NEWS

Printscreen Fox News

4. Video-pozivi

videocall

Printscreen Fox

5. Hapšenje u FIFA 

 Youtube/Animation Domination

Youtube/Animation Domination

6. Finale Superboula

SUPERBOUL

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar