Svet
14.08.2018. 18:28
R.E./ Alo

BIVŠA MISICA OPTUŽENA ZA UBISTVO KOD SIDNEJA: Branila se time da je žrtva egzorcista i lovac na duhove

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Bivša misica optužena je za ubistvo muškarca. Ona se brani time da je on lovac na duhove i da je samo htela da se zaštiti.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Foto: Ilustracija

Rakel Hačison (40) i njen bivši ljubavnik Pol Vilkinson (39) optuženi su da su izvršili ubistvo u predgrađu Sidneja.

Istražitelji tvrde da je par pratio muškarca koji nije imenovan, do kuće na periferiji grada, navode australijski mediji. Kako je rečeno pred sudom, svemu je svedočio sada devetogodišnji dečak, koji je rekao da je Rakel gurnula muškarca niz stepenice i isprskala mu lice sredstvom za uklanjanje buđi, samo dan pre nego što ga je ubila.

Dečak je rekao i da je čuo Rakel kako više "priznaj ili ću te ubiti", nakon čega je muškarac navodno odgovorio "neću da priznam". Kasnije je video kako muškarac "mirno" leži u kolima sa konopcem oko vrata dok je krv curila niz njegovo lice, preneli su svetski mediji.

Krvavo telo pronađeno je pored puta u Novom Južnom Velsu, oko 100 kilometara južno od Sidneja, u oktobru 2014. godine. U blizini je pronađen i preko osam metara dug kabl, kojim se veruje da je ubistvo izvršeno.

Prema rezultatima autopsije, muškarac je preminuo od "višestrukih i kompleksnih napada tokom dužeg vremena". Ipak, par se izjasnio da nisu krivi.

Branilac Hačinsonove rekla je da je njena klijentkinja bila ubeđena da je taj muškarac "opasan" jer je mislila da sarađuje sa duhovima i da je "egzorcista, demonolog i lovac na duhove". Navodno je želela da zaštiti njegovo dvoje dece, za koje je verovala da su zlostavljana.

Kako se navodi, muškarac je navodno izvodio lov na duhove u psihijatrijskim bolnicama, zatvorima, dok je u kući držao svetu vodicu. Rakel je psihijatru navodno rekla da "nije nameravala da ga ubije".

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
05.12.2022.
Beograd

Katar 2022

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve