BURA ZBOG MONTAŽE: Tramp masakrira Bila, Hilari i crkvu punu protivnika

BURA ZBOG MONTAŽE: Tramp masakrira Bila, Hilari i crkvu punu protivnika

AP Photo/Evan Vucci


Grafički obrađen i montiran video snimak, u kojem lik američkog predsednika Donala Trampa puca i ubada svoje protivnike i predstavnike medija u crkvi, prikazan je na sastanku Trampovih pristalica u njegovom odmaralištu u Majamiju, objavio je Njujork tajms.

U video snimku, koji AP opisuje kao parodiju, lažni Trump udara pokojnog senatora Džona Mekejna u vrat, zatim udara u lice i ubija televizijsku ličnost Rozi O’Donel, pali glavu senatora Bernija Sandersa, puca ili napada ljude čija su lica zamenjena logotipom novinskih kuća.

Video je prikazan prošle sedmice na konferenciji u Trampovom odmaralištu Doral Majami, piše list i dodaje da amrički predsednik nije bio tamo. Video sadrži logotip Trampove kampanje za 2020, ali je portparol organizacije za reizbor rekao Tajmsu da “video nije proizveden u kampanji i da oni ne odobravaju nasilje”.

U videu je Trampovo lice nalepljeno na telo ubice, a među metama su bivši predsednik Barak Obama, Bil i Hilari Klinton, kao i predstavnici Vašington posta, Politika, kao i televizija CNN, BBC, PBS i NBC. Organizatori skupa su saopštili da sporni video nije bio odobren i da će biti pokrenuta istraga kako je došlo do njegovog prikazivanja.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar