DA JE ELVIS PRISLI ŽIV UHVATIO BI SE ZA GLAVU: Ćerka Lisa optužila menadžera da je potrošio njeno bogatstvo od 100 miliona i ostavio je sa 14.000 dolara, ON ODGOVARA: Kriv je njen rasipnički život

DA JE ELVIS PRISLI ŽIV UHVATIO BI SE ZA GLAVU: Ćerka Lisa optužila menadžera da je potrošio njeno bogatstvo od 100 miliona i ostavio je sa 14.000 dolara, ON ODGOVARA: Kriv je njen rasipnički život

Foto: Printscreen Youtube


Lisa Mari Presli ćerka kralja rokenrola, koja je bila čak u četiri barak, a jedan od muževa joj je bio i pokojni Majkl Džekson optužila je bivšeg menadžera Barija Siegela da je uništio njeno veliko bogatstvo vredno oko 100 miliona dolara i sveo ga, kako ona kaže, na samo 14.000 dolara.

Naime, 50-godišnja ćerka Elvisa Preslija optužila je menadžera za ‘nesmotreno i loše upravljanje’ nasledstvom nenog slavnog oca.

Menadžer joj je odgovario istom merom i optužio nju i njen rasipnički način života za uništenje očevog nasledstva. On kaže kako Lisa Prisli sada optužuje druge umesto da “preuzme odgovornost za svoje postupke”, piše Gardijan.

Bogatstvo Elvisa Prislija procenjeno je bilo na samo nekoliko miliona dolara u trenutuku njegove smrti, ali vrednost njegovog brenda, uključujući i Grejslend ( čuveno imanje na kome je živeo Elvis Prisli), poraslo je tokom decenija na čak vrtoglavih 100 miliona dolara. Lisa Mari novac je nasledila i s njim je počela upravljati tek na svoj 25. rođendan 1993. godine.

Ona je još uvek vlasnica Grejslenda, velike turističke atrakcije, a imala je samo 9 godina kada je umro njen otac Elvis Prisli.

Godine 2005. godine Siegel je prodao 85 posto akcija Lisa Mari u “Elvis Presley Enterprises”, a kako on kaže to je morao da uradi kako bi se “zatvorilo oko 20 miliona dolara njenih dugova”.

Međutim, ona s druge strane smatra kako je novac nestao zbog njegovog konstantnog ulaganja u Core Entertainment, kompaniju koja stoji iza Američkog idola, koji je neslavno bankrotirala 2016. godine.

Lisa Mari Prisli kao i njen slavni otac se takođe bavi muzikom. Izdala je tri albuma, a osim po slavnom ocu poznata je i po bogatom ljubavnom životu. Oko imovine se spori i sa svojim četvrtim mužem Majklom Lokvudom u brakorazvodnoj parnici. Ona tako tvrdi da je 16 miliona dolara u minusu, ali njen bivši kaže kako to baš i nije istina i proziva je preko medija da nije otkrila “svu svoju imovinu ili njenu vrednost”.

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar