DETALJI ZLOČINA IZ KOLORADA: Trudnica želela da napusti muža zbog njegovog neverstva, on ubio i nju i dve ćerkice

DETALJI ZLOČINA IZ KOLORADA: Trudnica želela da napusti muža zbog njegovog neverstva, on ubio i nju i dve ćerkice


Trudnica iz Kolorada koja je pronađena mrtva zajedno sa svoje dve ćerkice, par dana pre nego što je ubijena požalila se prijateljima kako sumnja na to da je muž vara.

Njihovi porodični prijatelji, Nikolas i Amanda Tejer, rekli su da kako se Šenon plašila da joj je muž neveran. Amanda je rekla kako Šenon nije mogla da se smiri i kako joj je ta ideja “neprestano lebdela u vazduhu”.

Amandin muž, Nikolas, takođe je naveo da su Šenon i deca bili na putovanju šest nedelja, pri čemu su posećivale rodbinu. Tom prilikom, Šenonin muž ostao je sam kod kuće.

Još jedan njihov prijatelj, koji je želeo da ostane anoniman, ispričao je identičnu priču. On je dodao i to da je ovaj par imao materijalnih problema, te da se Šenon spremala na to da napusti supruga.

Istražitelji veruju u to da su žena i devojčice ubijene u porodičnoj kući, pre nego što su deca bačena u rezervoare za naftu firme za koju osumnjičeni Kris radi.

Telo za koje se veruje da pripada njihovoj majci koja je trudna 15 nedelja, takođe je nađeno nedaleko odatle.

Raniji izveštaji navode da je Kris Vots priznao da je počinio ubistva samo par časova nakon što se pojavio na televiziji i apelovao na to da mu se porodica vrati kući.

Međutim, rezultati DNK analize pokazuju da su tragovi na vratovima dece uklanjani, što sugeriše to da on nije planirao da prizna krivicu.

Još uvek nikakve optužnice nisu podignute zvanično.

Autopsija je izvršena u petak, dan nakon što su tela pronađena, ali zvanični uzroci smrti još nisu saopšteni.

 

Veruje se da je ubistvo izvršeno na veče žurke koju je par organizovao kako bi saopštio pol svog još nerođenog deteta.

 

 

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar