Svet
05.05.2020. 14:42
Index.hr

DOKUMENTARAC O DAJANI: Pokušala je da oduzme sebi život četiri puta

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Na Netflix stiže novi dokumentarac o princezi Dajani, za koju britanski mediji već tvrde da će razbesniti prinčeve Vilijama i Harija, kao i kraljevsku porodicu.

Dokumentarac radnog naslova "Being Me: Diana" baviće se mračnim stranama života najomiljenije princeze u istoriji - njenim problemima povezanima s mentalnim zdravljem, poremećajima ishrane, nesrećnom braku s princom Čarlsom, ali i teškim detinjstvom. Dokumentarac će se navodno prikazati u četiri dela, a The Sun piše da će u njemu tvrditi da je Dajana pokušala sebi da oduzme život čak četiri puta.

Na dokumentarcu trenutno radi TV kuća DSP, ali Netflix još uvek nije službeno potvrdio da preuzima priču o životu princeze. U dokumentarcu će se navodno prikazivati dosad neviđeni snimci Dajane s početka devedesetih, a pred kamere će stati i neki od njenih najbližih saradnika.

"Članovi kraljevske porodice, kao i članovi porodice Spenser, odbili su učestvovanje u dokumentarcu. Vilijama i Harija će ovo jako uzrujati. Harija posebno, jer je sarađivao s Netflixom na nekim projektima", kaže izvor za The Sun.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
26°C
28.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve