EDI RAMA DONEO ODLUKU: Od 1. januara 2019 Albanija zatvara sportske kladionice i kazina

EDI RAMA DONEO ODLUKU: Od 1. januara 2019 Albanija zatvara  sportske kladionice i kazina

Foto: Nemanja Jovanović


Prvog januara 2019. godine biće zatvorene sve sportske kladionice u Albaniji, odluka je vlade u Tirani koja je već ugradjena u dopune Zakona o igrama na sreću u toj zemlji, prenosi danas Al Džazira. Takođe, zatvaraju se sva elektronska kazina koja će biti dostupna samo u hotelima sa pet zvezdica, izvan urbanih područja.

Albanski premijer Edi Rama uputio je poruku članovima Parlamentarnog odbora za ekonomiju u kojoj navodi da će kladionice biti zatvorene 31. decembra i da neće biti “online monopola”.

“Počele su da stižu reke poruka na mobilni telefon protiv zatvaranja kladionica! To je orkestrirano iz zatvora i od onih koji se kriju iza kompanija, pa nemojte paničariti i slušati klevete o ‘online monopolu’, jer neće biti nikakvog monopola”, kazao je Rama, prenosi albanski Top čenel (Top channel).

Rama je ranije potvrdio nameru o zatvaranju kladionica, odbacivši tvrdnje da će na taj način doći do monopola online kladjenja.

“Crni novac iz kladionica podgrejava glasine da će doći do monopola online kladjenja”, napisao je albanski premijer na Tviteru i kazao da će s Novom godinom “umreti i kladionice i online kladjenje”

1 comment

Dodajte komentar

+ Ostavite komentar