Svet
27.04.2022. 12:29
Beta

Crnogorske opštine

Evakuisane škole u Crnoj Gori, navodno postavljene bombe

učionica, škola
Izvor: ANA-MPA / VASILIS PSOMAS

Pretnje o navodno postavljenim eksplozivnim napravima su osim na adrese škola stigle i na adrese nekoliko crnogorskih opština.

"Molim sugrađane da ostanu mirni. Policija će odraditi svoj posao i evakuisati ljude iz objekata škola na čije je adrese stigla prijetnja kao i iz zgrade opštine. Strašno je da neko na ovaj način prijeti ugrožavanjem ljudskih života. Ja ću ostati u zgradi opštine dok se poslednji zaposleni ne evakuiše", naveo je predsednik opštine Nikšić Marko Kovačević.
 

Portparol opštine Cetinje izjavio je da je zgrada opštine bila evakuisana, izvršen je pretres i nisu pronađene eksplozivne naprave.

Osnovne škole u gotovo svim crnogorskim gradovima su evakuisane nakon što su na mejl adrese direktora pristigle anonimne dojave o postavljenim bombama.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Lažne dojave o bombama u Srbiji - ko to radi i zašto
policija, hapšenje

Aleksandar Vulin

19.04.2022. 09:41

Lažne dojave o bombama u Srbiji - ko to radi i zašto

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ocenio je da lažne prijave bombi na letovima "Er-Srbije" između Beograda i Moskve, kao i u tržnim centrima u više gradova, predstavljaju "čist ekonomski napad na Srbiju" jer nije uvela sankcije Rusiji.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
30.03.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve