Svet
04.04.2018. 10:36
R.E.

Najmanje

"GNEVNA" JUTJUBERKA PUCALA NA ZAPOSLENE U TOJ KOMPANIJI: Ranila četiri osobe, pa izvršila samoubistvo, a sve zbog navodne cenzure

kalifornijapucnjava.png

Najmanje četiri osobe su ranjene u pucnjavi koja se juče dogodila u zgradi centrale Jutjuba u kalifornijskom gradu

Najmanje četiri osobe su ranjene u pucnjavi koja se juče dogodila u zgradi centrale Jutjuba u kalifornijskom gradu San Brunu, dok je osumnjičena za napad 39-godišnja Nasim Agdam, stanovnica San Dijega, pronađena mrtva sa povredama iz vatrenog oružja koje ukazuju na samoubistvo.

Iz jedne lokalne bolnice potvrđeno je da su primili tri povređene osobe, muškarca starog 36 godina koji je u kritičnom stanju, ženu (32) sa ozbiljnim povredama i jednu devojku (27), dok je četvrta osoba povredila članak, kako je navela agencija Frans pres.

Mediji u Kaliforniji su preneli da se žena napadač bavila veganskim temama i da je bila "gnevna" zbog navodne cenzure njenih video snimaka na Jutjubu.

Kako se navodi, ona je verovala da Jutjub "diskriminiše i filtrira" njene snimke, kako bi smanjila broj pregleda.

"Nema slobode govora u stvarnom svetu i bicete zabranjeni zbog izgovaranja istine koju ne podržava sistem", navela je prethodno ona na internetu.

Otac žene osumnjičene za oružani napad Ismail Agdam rekao je da je ona bila "gnevna" jer je ta kompanija prestala da joj plaća za video snimke koje postavlja na tu internet platformu, prenela je agencija AP.

On je dodao da je upozorio policiju da će njegova ćerka možda otići u zgradu Jutjuba jer, kako je rekao, "mrzi" tu kompaniju.

Naveo je i da je prijavio nestanak svoje ćerke u ponedeljak jer dva dana nije odgovarala na telefonske pozive, piše AP.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
4°C
14.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve