Svet
13.08.2018. 14:37
R.E./ The sun

GURNULA DRUGARICU S MOSTA, PA OTIŠLA NA ŽURKU: Devojka iz Vankuvera viđena je kako se provodi samo par dana nakom što je umalo ubila drugaricu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Devojka koja je gurnula drugaricu sa 18m visokog mosta i pritom joj prouzrokovala ogromne patnje, sada je uhvaćena u provodu samo nekoliko dana nakon ove nesreće.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Džordan Holgerson koja je slomila pet rebara i kojoj su napukla pluća pri padu, rekla je kako je mogla da umre nakon što je stomakom udarila u reku Luis u Vankuveru u utorak.

Na videu koji je nastao tog dana može se videti kako Džordan podiže ruke i noge u vazduh, a potom snažno udara u vodu.

Tejlor Smit (18), koja je svoju drugaricu gurnula sa ivice mosta sada je viđena kako pozira sa prijateljima za Instagram u subotu uveče.

Sudeći prema izvorima, Tejlor je napustila školu, nezaposlena je i živi sa svojom babom.

Devojka koja je čitav događaj snimila i postavila na internet rekla je da je ovaj postupak skoro zločin.

U opisu snimka na Jutjubu napisala je: " Ovo je mogao lako biti još jedan oduzet život i smatram da bi ova devojka trebalo da odgovara za to na neki način."

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Šerif okruga rekao je da je pokrenuta istraga, ali nije poznato to da li će biti podignute ikakve optužnice.

Džordan se u bolnici probudila plačući od bolova, a sada je, konačno, stigla kući, ali, kako kažu njeni bližnji, ima napade panike. Članovi porodice nesrećne devojke rekli su da je ovo što je Tejlor uradila užasno, ali da joj oni ne žele ništa loše.

Nesreća se dogodila kada je grupa prijatelja otišla da skače sa mosta u reku. Dok je stajala na ivici mosta, Džordan je govorila kako joj treba još vremena i kako ne želi da skoči. Verovatno se uplašila kada je videla reku ispod sebe i shvativši na kojoj se visini trenutno nalazi. Tada joj je prišla Tejlor i iznenada je gurnula u leđa i ona je počela da pada.

Kako je kasniej rekla za medija, mislila je da će se onesvestiti dok je padala.

Jedna od Džordaninih sestara, Kejtlin, zaključila je kako nema opravdanja za ovo što je Tejlor učinila njenoj sestri. Ona je rekla kako "ova devojka mora snositi posledice jer inače nikada neće naučiti lekciju i ovakve stvari će biti u stanju da ponovi".

 

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
27.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve