GURNULA DRUGARICU S MOSTA, PA OTIŠLA NA ŽURKU: Devojka iz Vankuvera viđena je kako se provodi samo par dana nakom što je umalo ubila drugaricu

GURNULA DRUGARICU S MOSTA, PA OTIŠLA NA ŽURKU: Devojka iz Vankuvera viđena je kako se provodi samo par dana nakom što je umalo ubila drugaricu


Devojka koja je gurnula drugaricu sa 18m visokog mosta i pritom joj prouzrokovala ogromne patnje, sada je uhvaćena u provodu samo nekoliko dana nakon ove nesreće.

Screenshot_91

Džordan Holgerson koja je slomila pet rebara i kojoj su napukla pluća pri padu, rekla je kako je mogla da umre nakon što je stomakom udarila u reku Luis u Vankuveru u utorak.

Na videu koji je nastao tog dana može se videti kako Džordan podiže ruke i noge u vazduh, a potom snažno udara u vodu.

Tejlor Smit (18), koja je svoju drugaricu gurnula sa ivice mosta sada je viđena kako pozira sa prijateljima za Instagram u subotu uveče.

Sudeći prema izvorima, Tejlor je napustila školu, nezaposlena je i živi sa svojom babom.

Devojka koja je čitav događaj snimila i postavila na internet rekla je da je ovaj postupak skoro zločin.

U opisu snimka na Jutjubu napisala je: ” Ovo je mogao lako biti još jedan oduzet život i smatram da bi ova devojka trebalo da odgovara za to na neki način.”

Screenshot_92

Šerif okruga rekao je da je pokrenuta istraga, ali nije poznato to da li će biti podignute ikakve optužnice.

Džordan se u bolnici probudila plačući od bolova, a sada je, konačno, stigla kući, ali, kako kažu njeni bližnji, ima napade panike. Članovi porodice nesrećne devojke rekli su da je ovo što je Tejlor uradila užasno, ali da joj oni ne žele ništa loše.

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar