Svet
22.06.2018. 12:45
R.E./Beta

HAOS U NEI PORIJU POČEO SVAĐOM GRKINJE I MLADIH MAKEDONSKIH RUKOMETAŠA OKO IMENA: Stigli su grčki tinejdžeri, a onda su počele da sevaju pesnice

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Makedonski i grčki tinejdžeri potukli su se ;grčkom letovalištu Nei Pori zbog imena Makedonije, javila je danas makedonska agenija Makfaks.Pozivajući se izvore bliske mladim rukometašima iz Makedonije, agencija navodi da je njihova tuča s lokalnim grčkim tinejdžerima završila s "težim povredama" nekih od učesnika.

Makfaks ne navodi koliko je tinejdžera učestovalo u tuči, niti koliko ih je povredjeno.

Do tuče je došlo u jednoj lokalnih igraonici u mestu Nei Pori, kada je jedna Grkinja pozvala grčke tinedžera nakon što je s mladim Makedoncima započela raspravu oko imena Makedonije.

Grkinja je prva čula mlade rukometaše iz Makedonije, stare 17 i 18 godina koji su u Nei Pori bili u pripremnom kampu, da govore makedosnki i pitala ih odakle su.

Pošto su odgovorili da su iz Makedonije, Grkinja je počela da se raspravlja oko imena Makedonije, pozvala lokalne tinejdžere, nakon čega je počela "žestoka tuča".

Taj incident je okončala policija koju je pozvao neko od očevidaca, a po povratku iz Grčke, neki od mladih rukometaša je "završio u bolnici gde su im konstatovane telesne povrede".

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
23°C
02.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve