HILARI KLINTON: Imperativ je da Donalda Trampa pošaljemo u penziju

HILARI KLINTON: Imperativ je da Donalda Trampa pošaljemo u penziju

EPA-EFE/ALEXANDER BECHER


Bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton rezervisana je prema Berniju Sandersu, ali najavljuje podršku svakom predsedničkom kandidatu koga budu nominovale demokrate, prenosi AP.

U novom dokumentarcu “Hilari”, bivša američka državna sekretarka opisuje Bernija Sandersa kao osobu koju niko ne voli i ne želi da radi sa njim.

Svog nekadašnjeg suparnika u borbi za demokratsku nominaciju 2016. godine, a koga je u tom nadmetanju pobedila, da bi potom izgubila predsedničke izbore od Trampa, Klintonova je opisala rečima koje su izazvale lavinu komentara.

EPA-EFE/ALEXANDER BECHER

EPA-EFE/ALEXANDER BECHER

Ipak, Hilari Klinton je danas na Berlinskom filmskom festivalu, gde promoviše 4-časovni dokumentarni film “Hilari”, a koji će premijerno biti prikazan u martu, izjavila da je najveći prioritet da se na ovogodišnjim predsedničkim izborima, 3. novembra, pobedi Donald Tramp.

“Sačekaću da vidim koga će nominovati Demokratska stranka, ali podržaću nominovanog kandidata i nemojte da se iznenadite kada kažem da je imperativ da se sadašnji predsednik pošalje u penziju”, izjavila je Hilari Klinton.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar