HRVATICA I BUGARIN BRUTALNO PRETUKLI GEJ PAR: Belgijanca i Italijana udarali metalnom šipkom

HRVATICA I BUGARIN BRUTALNO PRETUKLI GEJ PAR: Belgijanca i Italijana udarali metalnom šipkom


Belgijska policija je u gradu Gentu uhapsila 21-godišnju Hrvaticu koja je sa svojim dečkom Bugarinom pretukla jedan gej par početkom avgusta.

Italijan Mauro Padovani (47), crtač stripova koji s 59-godišnjim suprugom Tomasom Frimanom živi u Belgiji, objavio je na svojoj fejsbuk stranici fotografije posle brutalnog napada koji se dogodio prošle nedelje .

Napadnuti čovek kaže da su ih napale komšije, odnosno Hrvatica Jasmina R. i njen dečko iz Bugarske.

“Moj suprug ima Alchajmerovu bolest, on je poput deteta. Slomili su mu dva pršljena jer su nas tukli metalnom šipkom koju su izvadili iz automobila”, ispričao je Padovani italijanskim medijima, preneo je portal Avaz.ba.

Mauro je izjavio takođe da ih oni ‘terorišu već godinama’.

“Ta žena je ranije na mene bacala cigle, ali policija tada nije baš ništa učinila”, rekao je.

Inače, ova mlada hrvatica Hrvatica je poznata Belgijskoj policiji po svom nasilnom ponašanju kao i po tome što je 2015 godine završila pred sudom, nakon nasilne krađe.

Bugarin, koji je dve godine stariji, trenutno je u pritvoru, dok je devojka dobila zabranu prilaženja paru, a odobreno joj je da se u stan vrati samo kako bi pokupila svoje jednogodišnje dete .

U znak podrške pretučenom paru, okupilo se oko 200 stanovnika Genta.

“Drago nam je zbog toga što smo mi gosti u ovom gradu i nadam se da će ovo biti poruka da se takvo nešto nikad ne ponovi”, rekao je Mauro Padovani za italijanski portal.

Zbog ovog napada i homofobije moguće je da čovek iz Bugarske bude osuđen na 4 godine zatvora.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar