ISPLIVAO SKANDAL OD PRE GODINU DANA: Tramp crnogorskog premijera nazvao kreštavom kuč**m

ISPLIVAO SKANDAL OD PRE GODINU DANA: Tramp crnogorskog premijera nazvao kreštavom kuč**m

Tanjug


Američki predsednik Donald Tramp nazvao je crnogorskog premijera Duška Markovića “kreštavom propalom kučk*m” nakon objave snimka posle prošlogodišnjeg NATO samita, navodi u svojoj knjizi bivša asistentkinja u Beloj kući Omarosa Menigolt Njumen. Prenosi Blic. 

 

Ona u svojoj knjizi “Unhinged: An Insider’s Account of the Trump White House” navodi da je svom bivšem šefu postavila pitanje nakon što se pojavio video na kojem odgurnuo Markovića.

– Pitala sam ga: “Nastupio si malo agresivno. Zašto si to uradio?” – piše u knjizi Njumanove, prenosi The Hill.

– O, on je samo kreštava propala kuč*a – odgovorio je Tramp, navodi Njuman.

Knjiga je objavljena juče, a posvećena je periodu koji je autorka provela u Trampovoj administraciji. Otpuštena je u decembru, 2017. godine.

Video incidenta odmah je postao viralan, a korisnici društvenih mreža osuđivali su potez Trampa.

Američki predsednik suočio se sa kritikama i ove godine kada je Crnu Goru okarakterisao kao “malenu zemlju sa veoma snažnim ljudima koji bi mogli da započnu Treći svetski rat”.

U intervjuu za Foks njuz, Tramp je govorio o funkcionisanju i finansiranju NATO. Na pitanje novinara, zašto bi njegov sin išao da brani Crnu Goru, Tramp je kazao da je pitao istu stvar.

– Crna Gora je mala država sa veoma snažnim ljudima. Oni su veoma snažni ljudi. Oni su veoma agresivni ljudi, možda će postati agresivni i čestitam – u Trećem svetskom ratu smo! – kazao je Tramp.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar