Svet
21.03.2018. 16:25
Kristina Kecman, Foto: Printscreen Youtube

KAKO JE RIJANA JEDNOM IZJAVOM UNIŠTILA SNEPČET: Oni stavili anketu, ona objavila poziv da obožavaoci masovno pobrišu naloge CENA GUBITKA bilion dolara

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Nakon što je prošle nedelje Snepčet objavio anketu u kojoj pita svoje korisnike da li bi radije ošamarili Rijanu, ili udarili pesnicom Kris Brauna, poznata pevačica se im se žestoko osvetila i koštala ih čak do bilion dolara!

Naime, kada je saznala za ovu anketu, iznervirana Rijana je odmah putem Instagrama pozvala svoje pratioce da obrišu naloge sa Snepčeta. Preko 60 000 000 njenih vernih pratilaca je momentalno poslušalo pop divu, i za samo nekoliko sati Snepčet akcije su dotakle dno.

Pop diva je burno reagovala zato što je ovu anketu Snepčeta shvatila kao ličnu uvredu, pošto je poznat skandal iz 2009. godine kada ju je Kris Braun, poznati američki reper, sa kojim je tada Rijana bila u vezi, brutalno pretukao.

Veliko je pitanje hoće li se Snepčet oporaviti od ovakvog udara, jer pored toga što je dospeo na metu javnog mnenja, i uz to je finansijska šteta koju je pretrpeo velikog inteziteta, ovoj aplikaciji, kao dodatak na muku, neprestano nad glavom stoji Instagram, njen večiti konkurent.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
32°C
14.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve