KONKURS ZA POSAO “DŽIN AMBASADORA”: Od zaposlenog ugostiteljska firma traži jedino da voli putovanja i ovo alkoholno piće

KONKURS ZA POSAO “DŽIN AMBASADORA”: Od zaposlenog ugostiteljska firma traži jedino da voli putovanja i ovo alkoholno piće

Youtube printscreen


Postoji posao koji će oduševiti ljubitelje džina jer traži od zaposlenog da samo putuje širom sveta i od vas traži i pije ovo alkoholno piće.

Naime jedan proizvođač džina traži globalnog ambasadora, čiji bi zadatak bio da putuje svetom 80 dana i pije džin.

“Bombay Sapphire” i ugostiteljska firma “Inception Group”,  raspisali su konkurs za ovu poziciju koja je osmišljena u svrhu promocije novog bara u Londonu pod nazivom “Mr Fogg’s Society of Exploration”.
Ovaj bar inspirisan je romanom Žila Verna „Put oko sveta za 80 dana“, ali iako se radi o radnom mestu u Londonu,  nigde nije naglašeno da kandidat mora da bude iz Velike Britanije.

Srećnik koji bude odabran od avgusta do novembra, posetiće Mumbaj, Hongkong, San Francisko, Njujork i Lisabon.

Radni zadaci koje će morti da ispuni biće nalik deljenju iskustava običnog turiste jer će svoj “džin doživljaj” morati da zabeleži fotografijama i tekstovima, koji će se objavljivati na društvenim mrežama.
Takođe tokom putovanja radnik će morati da prikuplja i razne biljke i začine koje ga oduševe, kako bi pri povratku u londonski bar mogao da napravi sopstveni  koktel pod nazivom “Oko sveta” (Around The World).

Plata se u konkursu ne navodi u tačnom iznosu, ali se pretpostavlja da će svi troškovi “ambasadoru” biti plaćeni, ali da redovnu platu neće primati.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar