Svet
05.03.2018. 15:21
R.E./Klix.ba

LOPOV IZBACIO VOZAČA IZ AUTOMOBILA, PA SE PREDOMISLIO: Amerikanac nije znao da pokrene električno vozilo koje je pokušao da ukrade

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Nakon što je razbio staklo na automobilu i izbacio vozača, Kori Alen Patrik iz Ostina u SAD-u pokušao je da pobegne automobilom, ali nije mogao da ga pokrene, pa je pobegao pešice, ali brzo je uhapšen.

Naime, on je u subotu u Ostinu napao vozača Bolta EV koji je bio parkiran i ušao mu u automobil. Iako je vozač na početku pružao otpor, ipak je ubrzo zaključio kako se ne isplati poginuti zbog njega pa je izašao i mesto prepustio Patriku.

Nakon što je neko vreme proveo u automobilu, nespretni lopov je izašao iz automobila i počeo da beži, ali nije daleko stigao jer je situaciju pratio muškarac koji je pritrčao u pomoć vozaču i pokušao da "uhvati" Patrika.

Prema policijskom izveštaju, razlog zbog kog je lopov pobegao iz automobila bio je taj što nije znao da ga pokrene, a vlasnik Bolta EV policiji je rekao kako je reč o vozilu na koje se ipak treba navići.

Na stranici Electrek specijalizovanoj za teme o električnim vozilima kažu kako je Bolt EV jednostavno pokrenuti, ali problem je možda bio što je za pomeranje ručice menjača potrebno pritisnuti jedno dugme sa strane menjača.

Protiv 28-godišnjeg Korija Alena Patrika podignuta je optužnica za pljačku s fizičkim napadom, za šta se u Teksasu može dobiti zatvorska kazna u trajanju od čak 20 godina.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
26°C
15.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve