Svet
02.04.2019. 14:24
R.E./Index.hr/Hina

NARKOBOS MODA: Supruga El Čapa lansira brend sa njegovim inicijalima

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Supruga nedavno osuđenog meksičkog narkobosa El Čapa, Koronel Aispuro pokreće modnu liniju odeće sa suprugovim inicijalima JGL, Joaquin Guzman Loera, pišu američki mediji.
"Cilj mi je prikazati sopstveni i suprugov stil odijevanja. Pre njegovog odlaska u SAD puno smo razgovarali o ovom projektu", napisala je na Instagramu dvadesetdevetogodišnja bivša misica, koja je pažnju javnosti nedavno privukla vrlo uskom odećeom koju je nosila u sudnici tokom tromesečnog sudskog procesa El Čapu kojem preti doživotna kazna zatvora.
Ona je istovremeno pozvala svetske dizajnere da preko advokata stupe u kontak sa njom radi eventualne saradnje.
Zanimljivo je da se upravo El Čapo (61) tokom trajanja suđenja oblačiou šarene i karirane košulje, nosio je patike i bejzbol kačkete. Porota njujorškoga suda 12. februara ove godine meksičkog narkobosa proglasila je krivim, a presuda će biti izrečena 25. juna.
El Čapo se od izručenja 2017. godine nalazi u njujorškom zatvoru, a uhapšen je godinu dana ranije u Meksiku. Izručen je Sjedinjenim Državama u skladu s optužnicom koja ga tereti za trgovinu narkoticima, ubojstva, otmice i druga krivična dela.
Iako kazna još nije određena praktično je sigurno da će El Čapo provesti ostatak života u američkom zatvoru, s obzirom na to da je prema američkom zakonu obavezna doživotna kazna zatvora za delo kriminalnog pothvata za koje je osuđen.
Proglašen je krivim po svih deset tačaka optužnice.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
23°C
03.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve