NEPOZNATI DETALJI O TRAMPU: Jede brzu hranu jer se plaši trovanja, gleda tri televizora u isto vreme i mrzi da neko dira njegove stvari

NEPOZNATI DETALJI O TRAMPU: Jede brzu hranu jer se plaši trovanja, gleda tri televizora u  isto vreme i mrzi da neko dira njegove stvari


Donald Tramp važi za jednog od najneobičnijih američkih predsednika. Mnogi detalji njegovog života ostali su bili skriveni, dok se nije pojavila knjiga Majkla Volfa ” Vatra i bes: Pogled u Trampovu Belu kuću” koja iako nije izašla još iz štampe je digla veliku medijsku prašinu , jer su u njoj opisane brojne pikanterije iz Trampove svakodnevice. Naime knjiga je nastala kao rezultat oko 200 intervjua koje je autor vodio u proteklih 18 meseci.

Iz detalja koji su procurili u javnost moguće je o Donaldu Trampu saznati sledeće: veoma je konzervativan kada je hrana u pitanju, a skoro uvek večera u isto vreme. Kad god je u prilici, Tramp se u krevet povlači već oko 18:30 gde jede čizburger i pomfrit. Pri tome gleda vesti i to na čak tri televizora istovremeno, a u ruci mu je mobilni putem koga se prijateljima, ali i svetu preko društvenih mreža, žali na nepravedan tretman u medijima.
Hteo je samo pet minuta slave

U knjizi se opisuje i odnos sa Trampovim bivšim najbližim saradnikom Stivom Benonom, a posebno je poglavlje Trampov sastanak sa ruskim predstavnicima na 25. spratu Trampovog tornja i to bez ijednog advokata ili pravnika s američke strane, što Trampovi saradnici opisuju kao skandalozan i pomalo izdajnički postupak.

Knjiga takođe tvrdi kako Tramp nikada nije hteo pobediti na izborima. Njemu je bilo bitno, kaže Wolf, dobiti tih pet minuta slave tokom kampanje, ali sama pobeda nije ga preterano zanimala.

Wolf tako opisuje 7. novembar, kada je Tramp pobedio na izborima, kao vrlo šokantan dan za njega, ali i suprugu Melaniju. Lepa Slovenka tako je te večeri navodno plakala, “ali to nisu bile suze radosnice”. Sam Donald Tramp je pak, kada je saznao rezultate, “izgledao kao da je upravo video duha”.
ANALIZA, MILORADOVIĆ: Preduzetnik sa Ist Rivera

U knjizi se opisuje i Trumpov odnos s kćeri Ivankom koji je prije svega nekovencionalan, a mogao bi se opisati i kao poslovan odnos. S druge strane, Wolff otkriva kako se Ivanka pred prijateljima često javno ruga svom ocu, a posebno ju zabavlja ruganje na račun njegove nesvakidašnje frizure. Ivanka je tako prijateljima otkrila kako Trump boji kosu, no sa proizvodom kojeg što dulje drži na kosi – ona postaje tamnija.

“Njegovo nestrpljenje rezultiralo je da sada ima narančasto-žutu kosu”, navodno je ispričala Ivanka u jednom društvu.

Niko ne sme dirati njegove stvari

Wolf otkriva i dosad nepoznati detalj posete bivšeg britanskog premijera Tonija Blera Beloj Kući u februaru prošle godine. Bler je tada navodno Trampa upozorio kako je britanska tajna služba pratila i prisluškivala sve njegove saradnike u kampanji, a verovatno i samog Donalda, prateći njihove telefonske pozive i sve druge oblike komunikacije. Bler, koji se nadao postati Trampovim savetnikom za Bliski istok, sumnja kako je prisluškivanje indirektno naložio Barak Obama, davši britanskim agentima do znanja da će to jako ceniti.

Blerova administracija te tvrdnje nazvala “apsurdnima”.

Otkriva se i kako Tramp već duže vreme strahuje da će ga neko otrovati. To je jedan od razloga zašto voli brzu hranu – ona je unapred pripremljena i niko ne zna ko će i kada banuti u restoran.

Također, Wolf kaže kako Tramp ne voli da mu neko dira stvari. Naljutio se na spremačice jer su mu jednom pokupile majicu s poda. “Ako je majica na podu, to je zato jer ja želim da je na podu”, urlao je na njih. Potom je uveo pravilo da se nijedna njegova stvar ne sme dodirnuti, a posebno je osetljiv na četkice za zube.

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar