Svet
12.11.2019. 14:24
R.E.

NI PUTIN NIJE IMUN: Ono kad najveći kritičar vakcina prizna da je ipak vakcinisan

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

"Očigledno je da su vakcine prouzrokovale ozbiljnu i doživotnu štetu kod mnogih osoba. Moramo da saznamo zašto. Moramo da saznamo koje su bezbedne, a koje nisu. Ne postoje dugoročne, mislim na višemesečne ili višegodišnje, studije bezbednosti za bilo koju dečiju vakcinu u upotrebi danas", izjavio je Putin 2016. godine.

"Postoji genetsko oružje koje se ljudima da je kroz vakcine i lekove", preneli su mediji njegovu izjavu od prošle godine, ako i vest da je Savet bezbednosti Rusije pripremio izveštaj, u kojem se navodi da je sledeća faza evolucije čovečanstva trenutno u "ozbiljnom riziku" i da zapadne i globalne sile "namerno usporavaju proces napretka zbog njihove lične koristi", pišu alternativni mediji SAD.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/ALEXEI DRUZHININ / SPUTNIK / KREMLIN POOL / POOL

"Mi kao vrsta imamo mogućnost da nastavimo da razvijamo naša tela i mozak zdravom uzlaznom putanjom, ili da pratimo zapadni primer poslednjih decenija i namerno trujemo našu populaciju GMO hranom, farmaceutskim proizvodima, vakcinacijama i brzom hranom koje trebaju biti klasifikovane kao opasne, zarazne droge. Moramo se boriti protiv ovoga", navodi se u izveštaju u kojem se prosečna zapadna državu opisuje kao "intenzivno vakcinisan autistič debeli čoveka, srozan ispred ekrana, koji se bori sa kukuruznim sirupom".

Povezane vesti - SEZONA STRAHA: Da li će nas i ove godine pokositi grip?

Upravo zbog ovakvih stavova, koji su verovatno često i izvlačeni iz konteksta, antivakcinaški lobi širom sveta, ali i u Evropi i Srbiji, često su bazirali svoje argumente na Putinovim izjavama. Vakcinacija - nikako, evo ni Putin to ne podržava.

Međutim, tu postoji jedan mali problem. I sam Vladimir Putin se ipak vakciniše... Nije teorija zavere. Nije rekla kazala, čovek sam priznao.

Naime, na sastanku ruske vlade Putin je pitao prisutne ministre koliko njih je vakcinisano. Samo torje je podiglo ruku.

"Jedan, dva, tri i ja četvrti. Da, ja sam vakcinisan. Kada dobiješ grip to je kao da si pucao u svoje stopalo, a vi niste uradili ništa da to sprečite", rekao je Putin svojim saradnicima.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
27.11.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve