NIJE RAZMIŠLJALA O POSLEDICAMA: Tinejdžerka koja je gurnula drugaricu s mosta biće tužena

NIJE RAZMIŠLJALA O POSLEDICAMA: Tinejdžerka koja je gurnula drugaricu s mosta biće tužena


Tinejdžerka koja je gurnula svoju prijateljicu sa mosta visokog 18 metara biće optužena. Međutim, ona se branila rečima da je drugarica tražila od nje da je gurne jer je bila prestravljena.

Screenshot_91

Džordan Holgerson (16) slomila je pet rebara i napuklo joj je plićno krilo kada je Tejlor Smit (18) gurnula u reku Luis u Vankuveru prošle nedelje.

Novi snimci pokazuju momente neposredno pre nesreće. Pre nego što je gurnuta u reku, Džordan je vikala “stani” i “čekaj”.

U pozadini se čuje Tejlor koja govori: “Samo uradi ono što si obećela da ćeš uraditi. Džordan, gurnuću te”.

“Nije me briga. Ja ću skočiti da te spasim ako se nešto desi. Džordan, imam te”, nastavila je tinejdžerka i potom gurnula drugaricu.

Ona je izjavila za jednu američku televiziju da nikada nije mislila da će na taj način povrediti drugaricu i da je smatrala kako će “sve biti u redu”.

Tom prilikom je izjavila sledeće: ” Ona je želela da skoči, ali se uplašila i tražila je od mene da je poguram. Nisam razmišljala o posledicama. Izvinila sam se nekoliko puta, ali nisam bila u mogućnosti da se vidim sa njom lično”.

“Došla sam u bolnicu i tamo su me zamolili da odem, nije mi bilo dozvoljeno da je vidim. Nikada mi nije bila namera da je povredim. Mnogo mi je žao što je sve ispalo ovako. Molim se da ona bude dobro”, rekla je dalje Tejlor.

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar