Svet
20.08.2018. 18:14
R.E./ The sun

NIJE RAZMIŠLJALA O POSLEDICAMA: Tinejdžerka koja je gurnula drugaricu s mosta biće tužena

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Tinejdžerka koja je gurnula svoju prijateljicu sa mosta visokog 18 metara biće optužena. Međutim, ona se branila rečima da je drugarica tražila od nje da je gurne jer je bila prestravljena.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Džordan Holgerson (16) slomila je pet rebara i napuklo joj je plićno krilo kada je Tejlor Smit (18) gurnula u reku Luis u Vankuveru prošle nedelje.

Novi snimci pokazuju momente neposredno pre nesreće. Pre nego što je gurnuta u reku, Džordan je vikala "stani" i "čekaj".

U pozadini se čuje Tejlor koja govori: "Samo uradi ono što si obećela da ćeš uraditi. Džordan, gurnuću te".

"Nije me briga. Ja ću skočiti da te spasim ako se nešto desi. Džordan, imam te", nastavila je tinejdžerka i potom gurnula drugaricu.

Ona je izjavila za jednu američku televiziju da nikada nije mislila da će na taj način povrediti drugaricu i da je smatrala kako će "sve biti u redu".

Tom prilikom je izjavila sledeće: " Ona je želela da skoči, ali se uplašila i tražila je od mene da je poguram. Nisam razmišljala o posledicama. Izvinila sam se nekoliko puta, ali nisam bila u mogućnosti da se vidim sa njom lično".

"Došla sam u bolnicu i tamo su me zamolili da odem, nije mi bilo dozvoljeno da je vidim. Nikada mi nije bila namera da je povredim. Mnogo mi je žao što je sve ispalo ovako. Molim se da ona bude dobro", rekla je dalje Tejlor.

 

Smitova je optužena danas i preti joj kazna od godinu dana u zatvoru i maksimalnih 5000 dolara koje će morati da plati.

Džordanina porodica i dalje nije ubeđena u Tejlorinu iskrenost. Kako su rekli, ona nikada nije došla da poseti drugaricu u bolnici i "izlazila je u grad kao da se ništa nije desilo".

Povređena tinejdžerka odbila je ovo izvinjenje rekavši da to ne menja činjenicu da je zamalo umrla.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Ona je rekla: " Besna sam jer je ostatak mog leta uništen i verovatno ću morati da se oporavljam do kraja školske godine. U ogromnim sam bolovima".

Nakon toga je dodala: " Najgore mi je ujutru, kao da me boli i to što dišem. Bole me leđa, bole me ramena, ne mogu čak ni da ustanem".

Šerif ovog okruga rekao je da je istraga završena i da je na tužiocima da sastave optužnicu i reše šta će dalje.

U videu koju su postavili njihovi drugari vidi se devojka u bikiniju (Džordan), koja viče "Ne, neću da idem", u tom trenutku je neko (kasnije će se ispostaviti da je to Tejlor) gura u leđa.

Džordan je tada pala podignuvši noge i ruke uvis, a onda je upala u vodu.

Tejlor je ubrzo nakon toga viđena kako s provodi sa prijateljima.

Sudeći prema izvorima, Tejlor Smit je napustila školu, nezaposlena je i živi sa svojom babom.

Džordan je rekla kako je mislila da će se onesvestiti nakon što je gurnuta sa ivice mosta. Potom je dodala i kako je bila potpuno svesna nakon što je udarila u vodu.

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
shower rain
21°C
09.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve