NOVI MERCEDES: Idealan za državnike

NOVI MERCEDES: Idealan za državnike


Mercedes-Benz S klasa najpoznatija je kao “najbolji automobil sveta”, ali, ovaj nemački proizvođač nudi Mercedes-Maybach Pullman, kao crème de la crème svog asortimana.

U pitanju je produžena limuzina, kreirana za oligarhe i diktatore sveta. Nakon lansiranja S klase osveženog izgleda, sa brojnim unapređenjima, ovaj nemački brend sada nam je predstavio i revidirani Mercedes-Maybach Pullman. Pored unapređenih LED farova i novog oblika prednjih i zadnjih branika koje možemo videti na novom asortimanu S klase, novi Pullman ima novu prednju rešetku. Restilizovana rešetka sa svetlucavim vertikalnim detaljima inspirisana je odelom na štrafte i po prvi put je viđena na spektakularnoj verziji Vision Mercedes-Maybach 6.

Unapređeni Mercedes-Maybach Pullman dolazi na novim točkovima od 20 inča, istovetnog dizajna. Pored toga, Mercedes će sada ponuditi više opcija po pitanju boja, kao i opcionu dvotonsku šemu. Enterijer će takođe biti dekorisan novim nijansama, poput mahagoni braon, magma sive i svileno bež/morski plave.

“2 Cabin sound” audio sistem takođe je dodat ovom modelu, a on dozvoljava nezavisnu kontrolu muzike u prednjem i zadnjem delu automobila. Novi Pullman ima i kameru koja putnicima u zadnjem delu automobila daje mogućnost da vide put pred sobom, čak i kada je njihova particija podignuta.

S600 oznaka koja potiče od prethodnika ovog modela zamenjena je S650 verzijom. Njegov 6.0 litarski twin-turbo V12 motor sada ima 630 konjskih snaga, odnosno čak 100 više u poređenju sa njegovim prethodnikom, što donosi i bolje vreme ubrzanja od nula do sto kilometara na čas, koje sada iznosi 6.5 sekundi.

Ovaj model se već može poručiti, a njegova osnovna cena je blizu 500.000 evra.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar