Svet
28.03.2018. 10:37
R:E/ luxlife.rs

NOVI MERCEDES: Idealan za državnike

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Mercedes-Benz S klasa najpoznatija je kao “najbolji automobil sveta”, ali, ovaj nemački proizvođač nudi Mercedes-Maybach Pullman, kao crème de la crème svog asortimana.

U pitanju je produžena limuzina, kreirana za oligarhe i diktatore sveta. Nakon lansiranja S klase osveženog izgleda, sa brojnim unapređenjima, ovaj nemački brend sada nam je predstavio i revidirani Mercedes-Maybach Pullman. Pored unapređenih LED farova i novog oblika prednjih i zadnjih branika koje možemo videti na novom asortimanu S klase, novi Pullman ima novu prednju rešetku. Restilizovana rešetka sa svetlucavim vertikalnim detaljima inspirisana je odelom na štrafte i po prvi put je viđena na spektakularnoj verziji Vision Mercedes-Maybach 6.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Unapređeni Mercedes-Maybach Pullman dolazi na novim točkovima od 20 inča, istovetnog dizajna. Pored toga, Mercedes će sada ponuditi više opcija po pitanju boja, kao i opcionu dvotonsku šemu. Enterijer će takođe biti dekorisan novim nijansama, poput mahagoni braon, magma sive i svileno bež/morski plave.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

“2 Cabin sound” audio sistem takođe je dodat ovom modelu, a on dozvoljava nezavisnu kontrolu muzike u prednjem i zadnjem delu automobila. Novi Pullman ima i kameru koja putnicima u zadnjem delu automobila daje mogućnost da vide put pred sobom, čak i kada je njihova particija podignuta.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

S600 oznaka koja potiče od prethodnika ovog modela zamenjena je S650 verzijom. Njegov 6.0 litarski twin-turbo V12 motor sada ima 630 konjskih snaga, odnosno čak 100 više u poređenju sa njegovim prethodnikom, što donosi i bolje vreme ubrzanja od nula do sto kilometara na čas, koje sada iznosi 6.5 sekundi.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Ovaj model se već može poručiti, a njegova osnovna cena je blizu 500.000 evra.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
21°C
29.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve