Svet
07.08.2018. 12:36
R.E./Sky news

OSUĐEN NA 10 GODINA ZATVORA JER JE PREPAO ŽENU NA SMRT: Mladić iz Mejna priznao je krivicu za smrt žene koja je od straha doživela srčani udar

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Jedna žena iz Mejna preminula je od srčanog udara nakon što je doživela šok kada su joj provalnici lupali na vrata i prozore kuće. Kada je policija stigla na mesto zločina, pronašli su je mrtvu.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Provalnik je osuđen na 10 godina zatvora nakon što je priznao da je kriv za smrt žene koju nije napao, niti dodirnuo, ali koja je preplašena na smrt nakon što je pokušao da je opljačka.

Koni Laks (62), koja je imala srčanih problema, doživela je fatalan infarkt kada su Karlton Jang i njegovi saučesnici počeli da joj lupaju na vrata i prozore kuće u gradu Vels, u državi Mejn, u martu 2015. godine.

Jang (26), iz Sanforda, ponudio je sporazum o priznanju krivice dan pre suđenja i u ponedeljak se izjasnio krivim za ubistvo, pokušaj provale, provalu i još nekoliko drugih optužbi zbog upada na tuđi posed.

Sudija Višeg suda u okrugu Jork, prihvatio je sporazum o priznanju krivice i osudio Janga na 10 godina zatvora.

Tužioci kažu da je Jang, sa nekoliko drugih ljudi, provalio u kuću ove žene dok nije bila tu, 21. marta 2015, i ukrao nakit vredan 7730 dolara. Vratili su se narednog dana lupajući joj na vrata i prozore.

Žena je pričala sa svojom ćerkom, Sarom, na telefon u vreme incidenta i rekla joj kako misli da su isti lopovi koji su joj ukrali dragocenosti prethodnog dana, došli ponovo. Tada se veza prekinula.

Sara je pozvala policiju koja je ubrzo došla i pronašla gospođu Laks mrtvu na kauču. Kasnije je utvrđeno da je umrla od infarkta.

Konin muž, Brajan, izjavio je pred sudom kako misli da je optuženi kukavica i da se nada da će mu duša truliti u paklu.

Ejmi Feirfild, Jangov advokat, rekla je sudu da je njen klijent previše emotivan kako bi sam govorio pred sudom.

"Pitao me je, ako to bude uradio danas, da li će se, konačno, sve završiti. Rekao je da je prošlo tri i po godine i da porodica zaslužuje konačno rešenje. To je bila glavna tačka za Janga, da se izjasni krivim."

 

 

 

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
34°C
19.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve