PROPADA IMPERIJA DŽEJMIJA OLIVERA: Ugroženo 1.000 radnih mesta

PROPADA IMPERIJA DŽEJMIJA OLIVERA: Ugroženo 1.000 radnih mesta

Shutterstock


Skoro svi restorani Džejmija Olivera zatvaraju se i u njima se uvodi prinudna uprava, zbog čega je ugroženo skoro 1.000 radnih mesta, navodi Guardian.

Revizorsko-konsultantska kuća KPMG je imenovana za prinudnog upravnika u Oliverovoj imperiji, koja uključuje 23 italijanske prodavnice, kao i restorane “Fifteen” i “Barbecoa” u Londonu i “Jamie’s Diner” na aerodromu Gatvick. Poslovanje međunarodnih farnšiza i brenda “Fitin Kornvol” neće biti pogođeni ovom odlukom, navodi se u saopštenju Džejmi Oliver grupe.

Dzejmi

Džejmi Oliver je izjavio da je duboko ožalošćen “ovakvim ishodom”.

Dzejmi 2

“Zahvaljujem se svim zaposlenima i našim dobavljačima koji su svoje srce i dušu  uložili u ovaj posao tokom više od deset godina. Takođe bih želela da se zahvalim svim klijentima koji su nas podržavali tokom poslednje decenije. Bilo je pravo zadovoljstvo služiti vam. Pokrenuli smo “Jamie’s Italian” 2008. sa namerom da pozitivno utičemo na to kako se pripremaju obroci za srednju klasu u Velikoj Britaniji, sa mnogo kvalitetnijim sastojcima, najboljim standardima za dobrobit životinja i neverovatnim timom koji je podelio moju strast za osličnom hranom i uslugom. I mi smo upravo to uradili. “, naveo je Oliver.

Prinudna uprava je, inače, uvedena kao vid zaštite od kreditora. Podsetimo, Oliver je poznat po svojim knjigama i TV emisijama “Goli kuvar”, koje su se emitovale u više desetina zemalja, kao i kampanji za zdravije školske obroke.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar