RUS PREŽIVEO PAD ANTONOVA KOD MOSKVE: Zakasnio na let i prevario smrt na svoj rođendan

RUS PREŽIVEO PAD ANTONOVA KOD MOSKVE: Zakasnio na let i prevario smrt na svoj rođendan


Maksim Kolomejecev može se smatrati srećnikom jer je na svoj rođendan prevario smrt, kada je zakasnio na avion Antonov An-148 kompanije “Saratov Airlinesa”, koji se juče srušio nedaleko od Moskve.

Naime Kolomejcev je trebalo da putuje kući “Antonovim An-148”, kako bi svoj rođendan proslavio sa svojom porodicom i prijateljima, ali je iz trivijalnih razloga promenio svoje planove, zakasnio na let i time spasao život.

Splet čudnih okolnosti sledio je dve nedelje pre pada kada je rentakar agencija kod koje je pošto sleti u Orsk trebalo da iznajmi automobil je otkazala rezervaciju.

“Ne mislim da sam imao sreću”, rekao je Kolomeitsev za RT, nakon avionske nesreće. “To je bio samo takav događaj”, dodao je on.

Čovek je prvi put čuo vest o padu aviona od svog prijatelja, koji bi trebalo da ga doveze na aerodromu Orsk.

“Nisam mu u početku verovao. Mislio sam da je to tako čudan način da se kaže “srećan ti rođendan”, rekao je Kolomejč, misleći da mu je prijatelj postavio trik.

“Ovo je stvarno užasno. Ne mogu da zamislim šta bi se dogodilo ako bi jedan od mojih voljenih bio u tom avionu “, rekao je RT.

Antonov An-148 nestao je u nedelju sa radara. U letelici je bilo 65 putnika i šest članova posade. Prema dosadašnjim informacijama Ministarstva za vanredne situacije, do sada su pronađena dva tela. Uzrok pada je trenutno nepoznat.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar