SVAĐA JOHANES HANA I BICIKLISTE: Dobićeš šamar, odmah

SVAĐA JOHANES HANA I BICIKLISTE: Dobićeš šamar, odmah

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC


Evropski komesar za proširenje Johanes Han imao je neprijatno iskustvo u Beču. Jedan biciklista najpre je naleteo na njega, a zatim mu pretio šamarom.

Prema pisanju bečkog Kurira, biciklista je Hanu zapretio da će ga ošamariti nakon svađe do koje je došlo u trenutku dok je evropski komesar sa partnerkom Suzan Ris Paser šetao centrom grada.

Incident se dogodio pored katedrale Štefansdom, kada je biciklista uleteo velikom brzinom u grupu pešaka među kojima je bio Han sa partnerkom.

Povezane vestiFrancuski generali upozorio na eskalaciju

Han je rekao da je biciklista vozio brzinom od najmanje 50 kilometara na čas, a pošto ga je tom priikom gurnuo, evropski komesar mu je rekao da to ne može tako i tu ne može voziti bicikl.

Situacija je tada eskalirala, a biciklista se vratio i zapretio Hanu rečima: “Dobićeš šamar, odmah”.

Kurir piše da se izjave očevidaca o ovom događaju od tog trenutku razlikuju. Neki su listu rekli da su Han i biciklista razmenili uvrede, te da su videli čak i koškanje.

Bicikl

Takođe u svemu učestvovala je navodno i Hanova partnerka.

Han tvrdi da se od napada bicikliste odbranio rukom, kako bi se zaštitio. On kaže da je biciklista divljao, a učešće njegove partnerke bilo je samo u tome što ga je pozvala da krenu dalje.

Suzane Ris, koja je šefica austrijskog osiguranja “Vistenrot”, rekla je da čitav događaj nije trajao ni dva minuta, i smatra da je čitava priča dospela u medije samo da bi se nanela šteta Hanu i njegovoj šansi da bude još jedan mandat evropski komesar.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar