TEHNOLOGIJA: Novi Samsung TV se uklapa u vaš ambijent

TEHNOLOGIJA: Novi Samsung TV se uklapa u vaš ambijent


Samsung je predstavio svoj novi asortiman QLED televizora.

Sa LED ekranima sa kvantnim tačkama, ovi televizori poseduju male piksele za bolje iskustvo gledanja, ali dolaze sa nizom drugih funkcija koje se ne mogu ignorisati. Ako ste uvek mrzeli to što se vaš televizor ne uklapa u postojeći dekorativni ambijent (naročito kada je isključen i kompletno crn) definitivno ćete voleti Ambient mod na ovim televizorima.

Ovaj režim omogućava TV ekranu da replicira izgled zida na kome se nalazi, tako da se apsolutno stapa sa pozadinom. Sve što treba da uradite da biste aktivirali ovu funkciju je da fotografišete vaš TV i zid na kome se on nalazi, a ostalo prepustite Samsung aplikaciji. Pored uklapanja u ambijent zida, TV ekran takođe dodaje senku tako da se maska televizora čini kao prazan okvir koji visi na zidu.

Naravno, ne mora biti prazan, možete koristiti Ambient mod da biste prikazali umetnička dela ili porodične fotografije ili čak prikazivali vesti ili vremensku prognozu. Ovaj televizor takođe ima za cilj da minimizira neurednost mnoštva kablova putem njihovog One Clear Connect kabla koji se ustvari povezuje sa odvojenom kutijom u kojoj se nalaze svi priključci koje možete očekivati (HDMI, napajanje, internet, USB, antena itd.).

Televizori u QLED opsegu dolaze sa kablovima 5 m dužine ali možete uvek kupiti duži ako želite. QLED televizori dolaze sa Bixby, Samsungovom sopstvenom veštačkom inteligencijom koja vam pomaže da pretražujete sadržaj na svim dostupnim kanalima, promenite kanale ili čak proverite vremenske uslove, uslove saobraćaja, naslove itd.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar