TRAMP: Misija uspešno izvedena, napadi savršeno izvedeni, hvala na mudrosti i snazi Velike Britanije i Francuske

TRAMP: Misija uspešno izvedena, napadi savršeno izvedeni, hvala na mudrosti i snazi Velike Britanije i Francuske


Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da su noćašnji vazdušni napadi SAD, Francuske i Velike Britanije u Siriji “savršeno izvedeni”.

Tramp je na Tviteru zahvalio Francuskoj i Velikoj Britaniji na njihovoj “mudrosti i snazi njihove vojske”.

“Rezultati nisu mogli da budu bolji. Misija je izvršena”, napisao je američki predsednik i dodao da je veoma ponosan na vojsku SAD.

SAD, Francuska i Velika Britanija izvele su noćas vazdušne napade u Siriji posle nedavnog napada u Dumi u kojem su, kako tvrde zapadne zemlje, sirijske snage koristile hemijsko oružje.

1 comment

Dodajte komentar
  1. 1
    Dr Miggyy

    GORI SU OD VIRUSA I PROLIVA?

    Najveće nepredvidivo čudovište na svetu svakako je prvi čovek najveće sile u svetu. Taj hoće da drma svetom nepromišljenim ludačkim akcijama i neljudskim ludačkim ponašanjem poput lešinara, gde li ga nađoše. Bolje da su izabrali majmuna, bar bi se radovao Darvin. Do duše nisu bolji ni njegovi sateliti. Šta čeka čovečanstva s njim? Ništa bolje, cilj im je da pokore ceo svet. No, neće moći! Žandarm sveta ostaje svetski žandarm, toliki mu je mozak po kvalitetu i količini? Od akcija jednog od njegovih predhodnika mi već dve decenije ne možemo izaći iz ekonomske i druge krize. U ovome u mnogome im pomažu i naši političari klimoglavci. Da jedno zlo ne ide samo, pokazuje namera lešinara (SAD, Francuska i Kraljevstvo) da pomognu razrušenoj Siriji da izađe iz krize.

+ Ostavite komentar