TRAMP ODGOVORIO NA OPTUŽBE: Nisam silovao novinarku, hoće da proda knjigu

TRAMP ODGOVORIO NA OPTUŽBE: Nisam silovao novinarku, hoće da proda knjigu

EPA-EFE/SHAWN THEW


Kolumnistkinja magazina “El” Elizabet Džin Kerol tvrdi da ju je američki predsednik Donald Tramp seksualno napao u svlačionici robne kuće na Menhetnu sredinom 1990-ih, navodi se u izvodu njene knjige “Za šta nam trebaju muškarci”, koju je objavio magazin “Njujork”.

U svom saopštenju, Tramp je odbacio optužbe da je silovao ženu u svlačionici sredinom 1990-ih kao “fikciju” i “lažne vesti”, navodeći da ne postoje dokazi za takve tvrdnje Kerolove. On je rekao da nikad nije upoznao E. Džin Kerol i optužio je da je njena motivacija za takve tvrdnje da “proda novu knjigu”.

E Jean Carol, Foto: Instagram

E Jean Carol, Foto: Instagram

“Nikad nisam upoznao tu osobu u mom životu”, rekao je Tramp. Američki predsednik pozvao je sve koji poseduju “informacije da Demokratska partija sarađuje sa Kerol ili magazinom Njujork” da obaveste Belu kuću, prenosi BBC.

“Treba da bude sramota one koji izmišljaju lažne priče o napadu kako bi pokušali da dobiju publicitet za sebe, ili prodaju knjigu, ili naprave političku agendu”, naveo je Tramp.

On je, takođe, zahvalio robnoj kući “Bergdorf Gudman” jer je potvrdila da ne poseduje video snimak bilo kakvog takvog incidenta.

Memoari u kojima novinarka opisuje seksualno uznemiravanje

Memoari u kojima novinarka opisuje seksualno uznemiravanje

U članku, u kojem je izdvojen deo knjige Kerol o “gnusnim muškarcima”, ona je navela da je upoznala Trampa krajem 1995. ili početkom 1996. godine u navedenoj robnoj kući u Njujorku. Kerol je napisala da je, nakon prvobitno prijateljskog susreta sa Trampom u “Bergdorf Gudmanu” u 1995. i 1996. godine, on nju gurnuo uza zid svlačionice, skinuo pantalone i bacio se na nju.

Kerol tvrdi da ga je, nakon velike borbe, odgurala i pobegla iz radnje, prenosi AP. Više od deset žena ranije je optužilo Trampa za seksualno neprimereno ponašanje, što je on negirao.

1 comment

Dodajte komentar
  1. 1
    Dr Miggyy

    Najveće američko defanzivno oružje svakako su ljubavne afere predsednika SAD. Ljubavna afera (De)Bila Klintona i Monike Levinski koštalo je Srbiju štete od sto milijarde evra i iznad 5000 mučki ubijenih dece staraca i građana Srbije, što mu se ne osuši ona stvar, je*em li mu sve najmilije. Afera silovanja Trampa gospođe Elizabet Džin Kerol, pre više godina, da li će koštati razaranje i ubijanja građana te zemlje ni krivih ni dužnih, što se njemu nije digao onaj… ili će nestati SAD. Ljubav je delikatna i kompleksna stvar. Stradaju nevini?! Klinton je svoj ljubavni zanos ostvarivao u ovalnom kabinetu Bele kuće, a ovaj drugi u toaletu-go*njar. Klintonova je oprostila amore aferu, a šta će Melanija?

+ Ostavite komentar