Svet
11.04.2018. 15:29
Mateja Mirković

TRAMP OPET NA METI FBI: Pretresli kancelariju njegovog advokata, odneti papiri o " ljubavnim aferama"

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Američki FBI pretresao je juče kancelariju advokata Majkla Koena, privatnog branitelja američkog predsednika Donalda Trampa, u potrazi za dokumentima o novcu koji je Tramp navodno davao dvema ženama sa kojima je imao aferu, u zamenu za njihovo ćutanje.

Agenti su tražili informacije o Karen Mekdugal, bivšoj plejboj zečici koja tvrdi da je sa Trampom imala jednogodišnju ljubavnu aferu, nedugo nakog rođenja njegovog najmlađeg sina 2006. godine. Mekdugalova je navodno dobila 150.000 dolara od kompanije "American Media", čiji je direktor Trampov blizak prijatelj.

Iz Koenove kancelarije i hotelske sobe odneti su i papiri o Stefani Kliford, poznatijoj kao Stormi Danijels, pornografskoj glumici koja tvrdi da je bila u ljubavnoj aferi sa Trampom u vreme kada je već bio u braku sa Melanijom Tramp. Koen je priznao da je platio Klifordovoj 130.000 dolara da potpiše ugovor o ćutanju, pred same predsedničke izbore 2016. godine.

Tramp je pretres kancelarije svog advokata i optužbe američkih medija nazvao "lovom na veštice" i "napadom na samu zemlju" i odbio da odgovori na pitanja novinara.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
shower rain
20°C
09.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve