TRAMP ŠOKIRAO: Putin je umešao prste u predsedničku izbornu kampanju UN

TRAMP ŠOKIRAO: Putin je umešao prste u predsedničku izbornu kampanju UN

Foto: Printscreen Youtube


Donald Tramp, američki predsednik, šokirao je svet svojom izjavom da je Putin lično odgovoran za rusko mešanje u američku izbornu kampanju 2016. godine.

Trampov najnoviji intervju, koji je dao za “CBS Njuz” (CBS News), pokazao je da se ovaj kontroverzni predsednik slaže sa izveštajima američke obaveštajne službe, o tome da su Rusi umešali svoje prste u izbore za američkog predsednika.

“Putin je odgovoran za ponašanje svoje zemlje, kao i što sam ja odgovoran za Ameriku”, ističe Tramp.

“Ja ne želim da ulazim u to da li me je Putin lagao. Reći ću samo da imam veliko poverenje u ljude u našoj obaveštajnoj službi, Den Koats je sjajan, i Đina je sjajna, i ako mi oni nešto saopšte, ja im verujem”, tvrdi Tramp, dodavši da je već tokom samita u Helsinkiju rekao predsedniku Rusije da rusko mešanje u “američka posla” mora prestati za sva vremena.

Nove Trampove tvrdnje o Rusiji su apsolutno kontrastne njegovim izjavama sa konferencije u Finskoj, kada je tvrdio da se saradnja između dve svetske sile, Ujedinjenih nacija i Rusije, konačno popravila i da ne može biti reči ni o kakvom ruskom uticaju na američku izbornu kampanju.

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar