Svet
08.08.2019. 13:08
Tanjug

TRENIRA SA KOŠARKAŠIMA, ISPIJA KAFE: Kako Plenković provodi godišnji odmor...

andrej-plenkovic.jpg
Izvor: EPA / ANDREAS SCHAAD

Hrvatski premijer Andrej Plenković godišnji odmor provodi sa porodicom na Kvarneru, a odseo je u državnoj Vili Kostabela.

Kako prenosi Večernji list, Plenković svaki dan može da se vidi u Opatiji, gde pije kafu i kupuje namirnice, a navodi se da kao ljubitelj košarke trenira sa lokalnim košarkašima.

"Volim da se rekreiram i volim da igram košarku, a kretanje mi između ostaloga pomaže i pri održavanju telesne težine, pri sagorevanju kalorija. Od prošle godine uspeo sam da skinem dosta kilograma i želim da ih skinuti još malo, da bi se moglo reći da imam pravu liniju. Zadovoljan sam jer sam uspeo da održim kilažu u okvirima koji su za mene prihvatljivi", rekao je Plenković za Novi list.

Pročitajte još: Tramp razmišlja o preinačenju kazne Rodu Blagojeviću

Upitan koliki su troškovi reprezentacije u Vili Kostabela, on je rekao da je njegov planirani trošak - nula kuna.

"Opatijci znaju da kupujem na pijaci i u prodavnici, a zatim spremamo kod kuće, bez nekih velikih troškova. Ovde mi je jako lepo i drago mi je da dođem u Rijeku i Opatiju gde imam puno prijatelja. Osim toga, odgovara mi i blizina Zagreba, pa ako je potrebno za čas mogu da skočim do Zagreba i ubrzo se opet vratim na odmor", rekao je Plenković.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
16°C
28.09.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve