TURSKI NOVINAR MARLAS: Sjedinjene Države planiraju protiv nas da upotrebe ” GEJ BOMBU”

TURSKI NOVINAR MARLAS: Sjedinjene Države planiraju protiv nas da upotrebe ” GEJ BOMBU”


Turski kolmunista Mehmet Marlas, zaposlen u listu Sabah, jedom od najvećih medija u u toj državi u poplavi protivameričkih tekstova poslednjih nekoliko nedelja došao je do veoma neobičnog zaključka da: ” Amerikanci imaju bombu, koja od vojnika može da napravi homoseksualce. Svi neprijatelji SAD su tako na meti novog super oružja”. Prema rekacijama na ovaj tekst Turska se intenzivno priprema na odbranu od ove ” super gej bombe”.

Mehmet Marlas inače važi za velikog pristalicu turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana i u svojim tekstovima većinom piše u prilog njegovoj vladavni, često koristeći i teorije zavere, koje prema pisanju zapadnih medija svakim danom postaju sve bizarnije, kao što je poslednji slučaj o ” Gej bombi”.

Naime, teorija o ” dokumentima o gej bombi” je stara zapravo koliko i internet.

Američka vojska do 1994. razvijala je različita nesmrtonosna oružja koja bi mogla da se upotrebe na ratištu, s ciljem uništenja protivnikove volje za borbom. Tad su nastali različiti predlozi od prouzrokovanja slabog daha kod vojnika, dijareje, rojeva agresivnih pčela koje bi napale protivničke vojnike, do razvoja bombe koja bi mogla da od neprijateljskih vojnika stvori istopolne osobe.

Navodno za ove projekte američka armija je potrošila više od sedam miliona dolara i teoretski došli oružja, koji se ne bi postideo ni pokojni Tom Klensi da objavim u svojim knjigama. Na kraju od ovih porojekata nije bilo nikakve koristi osim nasmejanih generala, jer nijedno oružje od gorepomenutih nije prihvaćeno.

Međutim to Mehmeta Marlasa nije zaustavilo. Tako on u svom tekstu nastavlja da su Sjedinjene Države još 1945. planirale da upotrebe dva super oružja sa sličnim efektom kao što je to bilo nad  Hirošimom i Nagasakijem: gej bombe ili atomske bombe.

Zbog sve većeg protivameričkog talasa u Turskoj, Marlasov članak je naišao na plodni tleo, jer su ga brojni Turci delili i komentarisali preko društvenih mreža, jer je to po njima deo plana o depopulaciji i uništenju protivnika SAD.

Prema Marlasovom mišljenju, na meti danas je Turska, a da bi ovu teoriju zavere dodatno začinio dodao je informaciju da je vakcina za grip namerno napravljena tako da smanji seksualni potencijal kod Turaka i to skoro za dva meseca. Prema njemu to se odnosi na vakcine koje se proizvode u SAD, dok ostale vakcine evropskih proizvođača nisu zaražene tim genom.

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar