UBIO RODITELJE, DVA BRATA I SESTRU: Tinejdžer iz Oklahome osuđen na doživotnu robiju zbog ubistva članova svoje porodice

UBIO RODITELJE, DVA BRATA I SESTRU: Tinejdžer iz Oklahome osuđen na doživotnu robiju zbog ubistva članova svoje porodice


Tinejdzer iz Oklahome osuđen je na doživotnu robiju jer je ubio svoje roditelje i troje braće i sestara.

nasilje

Majkl Bever je imao 16 godina kada je, zajedno sa svojim starijim bratom Robertom, na smrt izbo svoje roditelje, dva mlađa brata i petogodišnju sestru 2015. godine.

Dve sestre preživele su napad, a ovo je opisano kao najgori zločin u istoriji Broken Aroua, grada u Oklahomi.

Sada devetnaestogodišnji Majkl osuđen je u maju po pet tačaka zbog svoje uloge u prvostepenom ubistvu.

Advokat ovog tinejdžera rekao je da je on bio izmanipulisan od strane svog starijeg brata koji je priznao krivicu za ubistvo još 2016. godine i osuđen je na doživotnu kaznu.

 Policajci su ubistvo otkrili kada su dobili poziv, a sa druge strane slušalice niko se nije oglašavao.Potom su se uputili ka mestu na kom su locirali poziv, ali su bili onemogućeni da uđu na prednja vrata. Tada su začuli stenjanje i našli su povređenu sestru ovih dečaka i izvukli je napolje iz straha da bi ubica još uvek mogao biti u kući.

Tokom izricanja kazne Beveru, advokat je pročitao pismo žene koja je usvojila njihovu povređenu sestru i jednu staru dve godine koja je pobegla nepovređena. Ona je u ovom pismu navela kako devojčice sada žive svoje živote “neprestano gledajući preko svojih ramena”.

 

Starija sestra, kojoj su ostali ožiljci nakon napada, je “prestravljena i samom pomišlju na to šta su sve braća mogla da joj urade”, navedeno je u pismu.

 

 

 

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar