VAJNŠTINOVA ŽRTVA SILOVALA MALOLETNIKA?: Azija Arđento prva je tužila producenta, a sada njoj preti tužba zbog iste stvari

VAJNŠTINOVA ŽRTVA SILOVALA MALOLETNIKA?: Azija Arđento prva je tužila producenta, a sada njoj preti tužba zbog iste stvari


Italijanska glumica Azija Arđento, jedna od vodećih lica pokreta #MeToo, optužena je za silovanje maloletnika.

Screenshot_197

Arđento, koja je vođa pomenutog pokreta i koja je optužila producenta Harvija Vajnština da je seksualno zlostavljao, svojevremeno je platila muzičaru i glumcu Džimiju Benetu 380.000 dolara da ne bi otkrio šta su radili u hotelskoj sobi.

Kako su preneli strani mediji, Benet je rekao kako je bio seksualno iskorišćen od strane glumice koja je tada imala 37 godina dok je on samo dva meseca pre toga napunio 17. Sve to se dešavalo u jednoj hotelskoj sobi u Kaliforniji.

U Kaliforniji starosna granica za stupanje u seksualne odnose jeste 18 godina. Iako se ovaj slučaj dogodio 2013. godine, u medijima su se tek sada, u anonimnoj formi,  pojavila dokumenta koja svedoče o odnosu između glumice i 20 godina mlađeg Beneta.

Ta dokumenta uključuju “selfi” fotografiju napravljenu 09. maja 2013. godine, a na njoj se nalaze dvoje glumaca kako leže u krevetu.

Kako su dalje preneli mediji, Arđento je Beneta najpre ljubila, a potom mu dala i alkohol iako je imao samo 17 godina.

Advokat Džimija Beneta, Gordon K. Satro, rekao je kako njegov klijent ne želi da daje izjave i da “hoće da radi ono što je i do sada radio, da predstavlja svoju muziku”.

Screenshot_199

Azija Arđento je, inače, prva zvanično optužila producenta Harvija Vajnština za seksualno zlostavljanje. Ona je 10. oktobra 2017. godine progovorila o zlostavljanju koje se dogodilo pre 17 godina kada je imala samo 21 godinu.

Poslednjih meseci, Azija se našla u centru još jednog skandala. Naime, na se više godina zabavljala sa slavnim kuvarom Entonijem Burdejnom koji se ubio, iz još uvek nepoznatih razloga.

Screenshot_198

 

 

 

 

 

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar