Svet
07.01.2019. 13:04
R.E./Radio 021

(VIDEO) Brazilka brutalno prebila razbojnika koji je pokušao da je opljačka, on sam tražio da zove policiju

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Brazilska UFC takmičarka Polijana Vijana doživela je tokom vikenda neugodnost kada je muškarac pokušao da je opljačka dok je čekala prevoz ispred svog stana u zapadnom delu Rio de Žaneira.

Kako je ispričala medijima, muškarac joj je prišao i pitao koliko je sati. Shvatila je da nema nameru da ode jer je seo pored nje. Tražio joj je telefon i rekao da ne sme reagovati jer je naoružan. Potom je rekao da ima "oružje" za koje je shvatila da je lažno.

https://youtu.be/hoLkW5d5vyo

"Bio je baš blizu. Pomislila sam ako je pištolj pravi, neće imati vremena da puca. Ustala sam, udarila ga dva puta, oborila i počela da ga davim. Nakon što sam ga savladala stavila sam ga da sedne na isto mesto gde je prethodno sedeo i rekla da ćemo sada zvati policiju", kazala je.

Naknadno je potvrdila da pištolj nije bio pravi i da ga je napravio od kartona. Policiju je dočekala držeći mu ruku savijenu. Odvezli su ga u bolnicu kako bi mu utvrdili povrede, a ona je dala izjavu. Saznala je da je muškarac hapšen i ranije, kao i to da je nedavno pušten iz zatvora.

"Rekao mi je da ga pustim i da nije hteo ništa da mi uradi. Na kraju je čak i sam rekao da zovem policiju. Plašio se da ću ga još tući", rekla je Vijana.

Ovo je bio prvi put da je 27-godišnju borkinju neko pokušao da opljačka u Riju, ali u njenom prethodnom gradu Belemu već se susrela s istom situacijom.

Fotografije unakaženog napadača pojavile su se na društvenim mrežama, a objavio ih je i šef UFC-a Dana Vajt.

Muškarac je završio u bolnici, a Vijana je protiv njega podnela prijavu.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
27°C
23.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

OI 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Euro 2024

Vidi sve