Svet
06.08.2018. 13:39
R.E./www.rt.com

(VIDEO) HOĆEŠ MOJ NOVAC? JA HRANIM DECU, A TI KRADEŠ TORBU: Ovako je besna Ruskinja savladala razbojnika

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Kao u sceni arhetipske ruske crne komedije, žena sedi na leđima onesposobljenog kriminalca i čeka da policija stigne pred gomilom posmatrača.

https://vk.com/video-60609780_456240360

U seriji videa, postavljenim na drustvene mreže na profilu KU43 lokalne ruske novinske mreže čuje se razgovor dvoje učesnika u jednoj tuči gde pobednik "borbe" izgovara rezime onoga što se najverovatnije dogodilo nekoliko trenutaka pre.

"Hoćeš moj novac? Ja hranim svoju decu, a ti bi da mi kradeš torbu. Jedi blato, ološu."- ide njen monolog, dok napadaču gura glavu u baru.

U početku čovek pokušava da vrati uvredama i sarkastično odgovora, "Naravno, ukrao sam 200.000 rubalja, uzeo sam sav tvoj novac! "

Ali žena koja mu je vežala omču od torbe oko vrata počinje da je steže, a napadač cvili i zavija, a žena mu stavlja glavu u blatnjavu baru na sred puta.

Ovo je ličilo na farsu, jer su se posmatrači sa strane bili ravnodušni.  Čak je policiji bilo potrebno dosta vremena da stigne. Konačno, kada je policijski  kombi stigao , uvukli su čoveka unutra, a čovek je iznenada počeo da viče i svađa se sa policijom.

https://vk.com/video-60609780_456240359

Iako niko nije dao podatke o identitetu ovih ljudi, nekoliko očevidaca je naglasilo da su oni komšije koji se svađaju stalno, ali da je ovo bila situacija koja je eskalirala i dovela do tuče.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
04.10.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve