ŽENA TVRDI DA JE U VEZI SA DUHOM: Upoznali se u Australiji, planiraju i bebu

ŽENA TVRDI DA JE U VEZI SA DUHOM: Upoznali se u Australiji, planiraju i bebu


Dobro poznata priča o devojci koja tvrdi kako spava sa duhovima, dobila je novi oblik. Zapravo, ona sada tvrdi kako je odlučila da duhu u kog se zaljubila – rodi bebu. Iako zvuči neverovatno ova devojka je, u razgovoru sa novinarima, ozbiljno iznela svoje planove za budućnost sa svojim neobičnim “momkom”.

photo: Pixabay

photo: Pixabay

Ametist Rilm prošle godine je okupirala naslovne strane nakon što je rekla kako je spavala sa 15 duhova otkako je raskinula veridbu pre 12 godina.

Međutim, sada je odlučila da stvari podigne na viši nivo i tvrdi kako je u “prilično ozbiljnoj” vezi sa duhom kog je upoznala u Australiji.

Ona njega ne može da vidi, ali veruje da mogu da komuniciraju i spavaju zajedno. Kaže da se duh vratio sa njom u Englesku i njihova veza sada napreduje.

Govoreći za jedan vebsajt u Australiji, istakla je: “Jednog dana, dok sam se šetala i uživala u prirodi, odjednom sam osetila neverovatnu energiju. Znala sam, znala sam da je ljubavnik stigao.”

Dodala je i kako su ozbiljni i žele da imaju bebu – duha.

Ametist veruje kako su fantomske trudnoće, zapravo, “bebe duhovi”, ali se ne rađaju jer ljudsko telo i ljudski mozak ne mogu da ih shvate.

Prošle godine ova devojka je izašla u javnost kako bi govorila o tome da je ostavila svog verenika nakon što je on uhvatio kako ga vara sa duhom.

Upitana da objasni šta se dogodilo kada je verenik, navodno, zatekao u toj bizarnoj prevari, izjavila je kako joj je rekao da je video senku muškarca kako iskače kroz prozor.

 

 

 

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar