ŽIVOT POSLE SMRTI: Žena iz Amerike tvrdi da je kao mala doživela kliničku smrt i saznala sve o univerzumu

ŽIVOT POSLE SMRTI: Žena iz Amerike tvrdi da je kao mala doživela kliničku smrt i saznala sve o univerzumu


Kada je žena po imenu Meši imala samo pet godina, razbolela se i imala je temperaturu preko 40 stepeni Celzijusa.

girl-with-smart-phone-1616794

Kako joj je bilo sve lošije, majka je odvela u bolnicu. Devojčica je bila na ivici smrti.

Meš sada kaže kako je njena prehlaba bila sve gora, osećala je sve veći umor, a onda je, kako se bol smanjivao, počela da oseća mir.

U jednom trenutku devojčica je rekla lekarima koji su bili kod nje u sobi, zajedno sa njenom majkom, da se oseća mnogo bolje.

Tada je, kako tvrdi, Meš počela da se oseća kao da je izvan vremena i prostora, kao da je deo univerzuma.

Ona je jednom prilikom napisala: ” Zvuk u sobi je postao kao neki eho. Želela sam da zatvorim svoje oči i zatvorila sam ih. Osećala sam se veoma ponosno. Otvorila sam oči i tada sam shvatila da gledam u sebe. Nisam bila uznemirena ili uplašena, ali bila sam malo zbunjena. Znala sam da nemam telo. Osećala sam se kao da sam ja deo svega i svakoga. Samo sam plutala i posmatrala druge sobe”.

“Izašla sam iz bolnice i počela da putujem kroz vreme. Videla sam događaje iz svog kratkog života. Videla sam detalje i stvari koje su se dogodile dok još nisam znala ni da govorim. To su situacije kojih ne bi trebalo ni da mogu da se sećam, ali sećam ih se”, nastavila je priču.

“Tu nije bilo prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti. Sve se dešavalo sada i u istom trenutku. Osetila sam se ujedinjeno sa čitavim svetom”.

Navela je i kako zna sve o univerzumu i o tome na koji smo način povezani jedni sa drugima. Prema sopstvenim rečima, više nema nikakvih pitanja, niti nedoumica.

 

Dalje je navela kako je naišla na predivnu svetlost i želela da je dodirne. Tada je počela da pada dole i bila vraćena nazad u bolnicu.

 

 

Tada se probudila, a doktori su rekli da je bila klinički mrtva. Kada su čuli devojčicinu priču, rekli su da takve stvari ne moraju da budu dokaz postojanja zagrobnog života.

Kako su stručnjaci saopštili, ljudi koji dožive slične situacije prilikom kliničke smrti, skoro uvek govore o susretu sa bližnjima koji su umrli. “Oni često govore kako nisu želeli da se vrate s tog mesta jer je veoma udobno i kao neki magnet koji ih privlači i ne dozvoljava im da odu”, rekli su.

 

 

 

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar