U fokusu
09.10.2023. 17:05
Promo

Josipa Lisac u Novom Sadu

"Dnevnik jedne ljubavi" koji traje već 50 godina (FOTO)

1
Izvor: Long Play/Promo/Lea Bodor

Josipa Lisac je u Novom Sadu, u prepunoj sali Srpskog narodnog pozorišta, obeležila 50 godina albuma "Dnevnik jedne ljubavi".

Izlaskom na scenu pozdravila je sve okupljene, a zatim zapevala pesmu "O jednoj mladosti", za koju bi se moglo reći, da "nosi" album "Dnevnik jedne ljubavi", čiju 50-ogodišnjicu je slavila sa publikom.

Magičnim glasom nizala je cele večeri svoje pesme, "Sreća", "1000 razloga", "Živim po svome"..

Zajedno sa njom na sceni bio je, kro fotografije, i neprežaljeni Karlo Metikoš, njena velika ljubav i čovek koji stoji iza mnogih njenih maestralnih dela. 

Zapevala je "Vjerujem ti sve", "Daleko", "Ne prepoznajem ga", da bi u jednom trenutku u potpuno novom aranžmanu otpevala pesmu "Jedna kratka vijest", za koju kaže da je iz nekog razloga nikada nije izvodila, ali Novosađanima je ipak pričinila to magično zadovoljstvo.

Ono što Josipu i Novi Sad povezuje jeste Dunav, te se osetila posebna emocija prilikom izvođenja pesme "Gdje Dunav ljubi nebo", ali ništa mnogo manje ni dok je izvodila "Danas sam luda", "Magla"...

Kako Josipa kaže, ona "ne voli da izlazi sa scene, pa da peva pesme za bis", te je ostala na sceni i za sam kraj ove prekrasne novosadske noći zapevala "Ležaj od suza" i "Ispočetka", i "prigrlila" svojim glasom sve koji su proveli ovo nedeljno veče zajedno sa njom i njenim bendom.

Novo druženje sa Josipom Lisac zakazano je za 7. mart, na koncertu u MTS dvorani u Beogradu, u organizaciji promoterske kuće Long Play, koja je bila zaslužna i za novosadski program.

Ulaznice za beogradski koncert možete preuzeti putem servisa Tickets.rs.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
33°C
16.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve