AIK BANKA I VISA VAS VODE NA LETOVANJE: Koristite Visa platne kartice AIK Banke u periodu od 12.07. do 10.08.2017. godine i osvojite vredna putovanja

AIK BANKA I VISA VAS VODE NA LETOVANJE: Koristite Visa platne kartice AIK Banke u periodu od 12.07. do 10.08.2017. godine i osvojite vredna putovanja


AIK Banka organizuje nagradnu igru pod nazivom „AIK Banka i Visa vas vode na letovanje!”, namenjenu svim korisnicima Visa platnih kartica AIK Banke.
Pravo na učešće u nagradnoj igri ostvaruju svi korisnici Visa platnih kartica AIK Banke, koji tokom trajanja nagradne igre izvrše najmanje jednu transakciju u minimalnom iznosu od 1.500,00 RSD, na svim prodajnim mestima u zemlji i inostranstvu.
Svi korisnici Visa platnih kartica AIK Banke mogu učestvovati u nagradnoj igri neograničen broj puta, odnosno sa neograničenim brojem transakcija, jer veći broj transakcija automatski povećava šanse da osvojite neko od vrednih putovanja.

Prvu nagradu predstavlja luksuzno putovanje od 3 noćenja za dve osobe u Kempinski Palace hotelu sa pet zvezdica u Portorožu. Aranžman podrazumeva doručak, dve povratne avio karte Beograd-Ljubljana, organizovan transfer sa aerodroma u oba smera, dve masaže, večeru u restoranu, kao i korišćenje wellness-a. Druga nagrada je sedam noćenja za dve osobe u Grand Hotelu na Kopaoniku, i podrazumeva smeštaj u ½ superior sobi, petodnevni ski pass za dve osobe, masažu za dve osobe, kao i ručak za dve osobe. Treća nagrada je poklon vaučer za dve osobe turističke agencije Big Blue za putovanje na jednu od ponuđene četiri destinacije: Grčka, Malta, Egipat, Turska, po izboru dobitnika u vrednosti od 124.828,60 RSD. U paket aranžman su uključeni prevoz i smeštaj. Pored glavnih, tu je i utešna nagrada u vidu 3 paketa Carnex proizvoda u težini dobitnika, ukupne vrednosti 181.234,80 RSD.

Spisak imena dobitnika biće objavljen 20.08.2017.

Srećno!

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar